Ananda Soul

Ananda Soul is opgericht door wereldreiziger Christina Zipperlen vanuit de wens om iets terug te doen voor de aarde en haar bewoners. Zij maakt prachtige sieraden samen met een groep Balinese vrouwen.  Ananda Soul is constant bezig met het verbeteren van het productieproces en de materialen om haar voetprint zo klein mogelijk te maken. Dubbel zo goed dus: met de schitterende sieraden van Ananda Soul, koop je een duurzaam product en steun je de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Balinese cultuur - krachtige vrouwen

Ananda Soul is opgericht door de wereldreiziger Christina Zipperlen en ontstaan uit haar diepste wens en roeping om kunst, de liefde voor onze planeet en de rijke en betoverende Balinese cultuur te combineren met de wens om iets terug te doen voor de gemeenschap en de aarde. Ananda Soul staat voor krachtige vrouwen en het verspreiden van de boodschap van inclusiviteit en het zeker voelen over je eigen lichaam.

#changetheworldalittle

Een van de grootste aandachtspunten binnen Ananda Soul is het bewustzijn van de afdruk die het bedrijf achterlaat op de planeet. Ananda Soul is daarom constant bezig met het verbeteren van het productieproces en de materialen, zodat er zo min mogelijk schade aan de planeet wordt toegebracht. Een andere belangrijke pilaar van het bedrijf is het uiten van steun aan gemeenschappen en projecten. Met hun initiatief #changetheworldalittle, steunen zij personen, projecten en organisaties bij hun streven een verschil te maken in de wereld. Ananda Soul's doel is terug te geven aan de mensheid en de planeet.  

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password