Armbanden

De edelstenen in de armbanden van A Beautiful Story geven je kracht, wijsheid, of energie. De beaded bracelets van Return to Sender zijn handgemaakt door jonge vrouwen in Here Bugu, een gemeenschap op het platteland van Mali.

Lees verder

Er zijn 27 producten.

Item 1-24 van 27 in totaal item(s)

Actieve filters

T.I.T.S. Snake Bracelet Goud

T.I.T.S. Snake Armband Verguld

Prijs € 55,00
The Snake Bracelet is elegant and poised, but in a cool 90’s way. With a flat, slick surface and adjustable chain closure, the bracelet wraps...

Bij Up To Do Good bieden wij armbanden aan van verschillende merken. Zo hebben wij dames armbanden van A Beautiful Story, T.I.T.S. en Return to Sender in ons assortiment.

A Beautiful Story armbanden

De armbanden van A Beautiful Story hebben een mooi verhaal. De sieraden worden gemaakt in Nepal, door talentvolle mensen die hun ambacht uitvoeren en de mooiste armbanden maken. Daarnaast is jouw eigen verhaal ook van belang. Iedere armband heeft een betekenis en draagt op deze manier bij aan jouw verhaal.

Handgemaakte armbanden

De kleurrijke brede armbanden van Return to Sender worden gemaakt door vrouwen in Here Bugu, een gemeenschap in Mali. De glaskralen worden met de hand geregen op een armband van stof om gedroogde palmbladeren. Met sommige armbanden zijn ze een hele dag bezig. Door de samenwerking met Return to Sender krijgen de vrouwen een eerlijk inkomen.

Cadeautip

Ben je op zoek naar een cadeau voor een vriendin of wil je haar een hart onder riem steken? Bekijk dan eens de armbanden van A Beautiful Story met ansichtkaart. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password