GOOD SUNNIES

person Posted By: Up To Do Good

De toekomst ziet er goed uit!

GOOD SUNNIES - De toekomst ziet er goed uit! Wij zijn zeer trots om KOMONO toe te kunnen voegen aan onze Selection Of Goods, echte duurzame design zonnebrillen met een verrassend kleurenpalet en een vooruitstrevende esthetiek. KOMONO slaagt er al meer dan tien jaar in om grenzen te verleggen. KOMONO, opgericht in 2009 in België door ex-professionele snowboarders Anton Janssens en Raf Maes, doorbreekt conventies en biedt een frisse, nieuwe propositie



KOMONO gelooft dat we gezamenlijk de verantwoordelijkheid hebben om vooruitgang te boeken naar een duurzamere toekomst. Bij KOMONO nemen ze een voortrekkersrol in het niet alleen toegankelijk maar ook op de lange termijn levensvatbaar maken van innovatief design. Dit betekent dat ze voortdurend hun bedrijfsvoering aanpassen, of het nu gaat om de keuze van de gebruikte materialen, de manier waarop de producten worden verpakt of in de dagelijkse praktijk.

Vanaf dag één wilde KOMONO een positieve impact hebben op de planeet en de mensen. In 2015 lanceerden ze de Neutro-collectie, een capsule met een kleinere ecologische voetafdruk. De zoektocht naar nieuwe materialen is sindsdien niet meer gestopt. Door voorop te blijven lopen op het gebied van technologische innovatie, integreerde KOMONO materialen die zowel duurzaam zijn als ontwerpvrijheid geven. 




Door deze innovaties kan KOMONO nu een collectie presenteren die volledig is gemaakt van duurzame materialen die goed zijn voor zowel de planeet als de mens. En dit in lijn met hun missie om fashion-forward design te brengen tegen een toegankelijke prijs.


KOMONO gebruikt de volgende grondstoffen:

Eco Acetate - Een gemodificeerd natuurlijk polymeer, gemaakt van houtpulp en katoenvezel vermengd met weekmakers. Afhankelijk van de fabrikant bevat het eco-acetaat tussen de 61% en 68% biogebaseerde inhoud.



Roestvrij Staal - Gebruikt in hun brillen en in sommige van hun horloges, roestvrij staal is volledig hernieuwbaar en recyclebaar. Het gebruik van staalschroot in het productieproces vermindert de CO2-uitstoot met 58%, de luchtvervuiling met 86%, het waterverbruik met 40% en de watervervuiling met 76%. 

Titanium - Een licht maar sterk metaal en tevens weerbestendig. Net als roestvrij staal is het volledig hernieuwbaar en recyclebaar.

Hieronder vind je hun manifest van A tot Z en bezoek zeker hun website voor meer info. Geniet van de zon, zie er goed uit en Do Good met deze mooie zonnebrillen! SHOP KOMONO.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password