Híer vind je onze conceptstore op Schiphol Plaza

person Posted By: Up To Do Good

Up To Do Good is een nieuwe conceptstore op Schiphol Plaza met unieke duurzame design accessoires en groene fashion labels, die aansluiten bij een overkoepelend thema.

De producten die je in onze Schiphol winkel en op het online platform vindt, zijn zorgvuldig samengesteld door de bedenkers van Up To Do Good. De producten zijn uniek, handig in gebruik of gewoon leuk om naar te kijken, maar áltijd duurzaam geproduceerd.

Samen de wereld mooier én beter maken

Be good, do good and feel good. Dat is het motto van Up To Do Good. Bij ons draait alles om duurzaamheid en we willen samen met jou de wereld een klein beetje mooier én beter maken. Met elke aankoop steun je dan ook een goed doel. Up To Do Good doneert namelijk een deel van de opbrengsten aan geselecteerde goede doelen.

Daarvoor ligt de focus bij de 17 gestelde duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties, om een betere en duurzamere toekomst voor iedereen te bereiken. Bij Up To Do Good hopen we samen met jullie hulp daar een steentje aan bij te dragen. Daarom zijn de producten van alle merken die we verkopen van hoge kwaliteit. Bovendien hebben ze stuk voor stuk een bijzonder verhaal en steunen ze zelf ook nog eens mooie doelen. Denk hierbij aan merken zoals Return to Sender, House of Marley en Dr. Hauschka.

UP TO DO GOOD Schiphol Plaza

Volop inspiratie

Met 150m² aan duurzame accessoires, fashion met groene labels, fairtrade koffiebar en wisselende exposities kun je bij de conceptstore van Up To Do Good altijd volop inspiratie opdoen, unieke en duurzame design accessoires kopen, goede doelen steunen en dat alles onder het genot van een eerlijke koffie in onze Koffiesalon. We weten zeker dat jij als klant de winkel met een goed gevoel verlaat! Bovendien heeft Up To Do Good een webshop die zeven dagen per week, 24 uur per dag open is en waar het aanbod nóg uitgebreider is. Wat wil je nog meer?

Shoppen op Schiphol

Schiphol Plaza is gelegen op het algemene gedeelte van Luchthaven Schiphol, nog vóór de paspoortcontrole en is daarom voor iedereen toegankelijk. Op Schiphol Plaza heb je dus alle tijd om te shoppen, eten en drinken. Per trein is Schiphol Plaza eenvoudig te bereiken via de NS Schiphollijn en via de auto door te parkeren op ‘kort parkeren’ in de de overdekte parkeergarage op 2 minuten loopafstand van alle winkels op Schiphol Plaza.

Maar waar is Up To Do Good eigenlijk zichtbaar op Schiphol? Het aanbod aan winkels is groot op Schiphol Plaza, maar wij zitten met de conceptstore in de luxe shoppinghoek. Hier vind je ook andere Schiphol winkels, zoals Rituals voor alle persoonlijke verzorging, mode- en lingeriezaak Victoria Secret, de Nespresso boutique en de juwelier Gassan.

Kom dus vooral een keer langs om onze te gekke collectie en prachtige exposities te bewonderen.

See you there!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password