Met dit mooie initiatief kun je iets goeds doen voor vrouwen in Afghanistan

person Posted By: Up To Do Good

Nu de Taliban de macht heeft gegrepen in Afghanistan, is de angst onder vrouwen aldaar groot - en terecht. De extremistische groepering staat bekend als erg conservatief: tijdens hun bewind eind jaren negentig mochten meisjes bijvoorbeeld niet naar school en vrouwen niet buitenshuis aan het werk. Dat deze tijden er nu herleven, gaat ons aan het hart. Daarom dit mooie initiatief voor iedereen die graag wat wil betekenen voor de vrouwen in Afghanistan.

Er zijn natuurlijk verschillende goede doelen waaraan je geld kunt geven om de bevolking in Afghanistan te steunen, maar mocht je nu specifiek de kwetsbare minderheden willen steunen (zoals vrouwen en kinderen) in bijvoorbeeld oorlogsgebieden dan kun je bij uptodogood.nl prachtige tassen kopen die zijn ontworpen door de Nederlandse Carole Baijings. De prijzen hiervan variëren van € 16,95 tot €79,00 en een deel van de opbrengst gaat naar Human Rights Watch. Dit is een onafhankelijke organisatie die misbruik in alle hoeken van de wereld onderzoekt en rapporteert. Door een leuke pouch of totebag te kopen kun je een bijdrage leveren aan de organisatie.

Bron: Libelle.nl

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password