Up To Do Good & Onze merken update

person Posted By: Up To Do Good

Helaas is onze winkel op Schiphol voorlopig nog even dicht, maar online kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. We hebben zelfs een SALE, waarin je onze leuke producten tegen een nog betere prijs kunt kopen. Wij zorgen ervoor dat al je bestellingen in een mooie verpakking snel bij je aankomen. Op deze manier steunen wij ook in deze tijden nog steeds onze goede doelen.

Dedicated - Closed

En natuurlijk koop je bij ons alleen maar producten die goed gemaakt zijn van merken die echt hun best doen om een verschil te maken.
DEDICATED bijvoorbeeld was een van de eerste duurzame merken in de mode-industrie. Zij werken al meer dan 15 jaar helemaal gifvrij en gebruiken al sinds 2006 uitsluitend biologisch katoen. DEDICATED heeft zich voorgenomen te laten zien dat het mogelijk is om mooie streetwear te maken die ook duurzaam is. Zij werken daarom met fabrieken die ze speciaal daarop uitkiezen, zoals Chiyi Sports in China. Deze kleine GRS gecertificeerde fabriek is gespecialiseerd in sportkleding en maakt alle zwem- en sportkleding voor DEDICATED uit gerecyclede plastic flessen. DEDICATED is hard op weg om een verschil te maken.
Doe mee en SUPPORT YOUR LOCAL PLANET.

Dedicated - Support your local planet

Nieuw bij Up To Do Good is het Nederlandse O MY BAG. Dit merk werd in 2010 opgericht door Paulien Wesselink. Zij wilde lokale Indische ondernemers koppelen aan een wereldwijd distributienetwerk om hen zoveel mogelijk te laten profiteren van de opbrengsten van hun werk. Een eerlijk loon dus.
Alle tassen zijn gemaakt van een uniek soort eco-leer, je hoeft je dus geen seconde schuldig te voelen met deze leren tassen. Het leer wordt veel schoner en veiliger behandeld en is gemaakt met respect voor het milieu en met minder CO2 uitstoot.

O MY BAG


O MY BAG heeft hele ambitieuze doelen en dit jaar zijn ze zelfs begonnen met het uitbrengen van een rapport waarin ze aangeven waar ze staan en waar ze naartoe willen (onder andere op het gebied van duurzaamheid dus). Zo willen ze vrouwen stimuleren te gaan werken en ook veel meer vrouwen aannemen. Ook gaan ze hun werknemers nog meer en beter trainen. En ze willen carbon neutraal worden in 2025 en alles nog transparanter maken. Daarmee hopen ze meer bewustzijn te creëren en zijn ze zeker een voorbeeld voor anderen. Supergaaf hoe een Nederlands merk in korte tijd zulke stappen zet! Uiteraard kun je de hele collectie vinden in onze online shop.

Als je een regelmatige bezoeker bent van onze site, dan heb je vast niet gemist dat wij hele mooie mondkapjes in de collectie hebben die zijn ontworpen door Carole Baijings. Wat je misschien niet meteen is opgevallen, is dat we tegelijkertijd ook een hele fijne spray hebben ontwikkeld: My Mist.

My Mask Mist

In samenwerking met Carole en een aroma jockey, is een puur natuurlijk product tot stand gekomen in twee fantastische geuren. Als je dit gebruikt op je mondkapje of ander textiel (shawls, kleding of kussens bijvoorbeeld), adem je dagen lang een fijne geur in. En als je de geur niet meer ruikt, spray je gewoon opnieuw. Heel lekker om zelf te gebruiken, maar ook een uniek cadeau. Als je hem niet meer nodig hebt voor je kapje (hopelijk over een paar maanden), dan kun je My Mist dus heel goed voor ander textiel gebruiken. En natuurlijk is My Mist helemaal duurzaam gemaakt met uitsluitend natuurlijk ingrediënten. De spray zit in een gerecyclede verpakking en komt in twee geuren: Gentle Bloom en Sweet Citrus. En wij zijn Up To Do Good, dus natuurlijk steun je een goed doel met je aankoop.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password