COMBEKK

COMBEKK is een Nederlands merk dat is opgericht in 2015. Als eerste merk in de wereld maakten zij een "Dutch Oven" van gerecycled ijzer. En ze maken hele mooie pannen en ovenpannen. Topontwerpen, lokaal gemaakt en helemaal duurzaam. Dubbel zo goed dus: met deze schitterende pannen van COMBEKK, koop je een duurzaam product en steun je de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Gerecycelde oven

COMBEKK heeft als eerste merk in de wereld een gerecycelde "Dutch Oven" gemaakt helemaal van gerecycled ijzer. Zij produceren dit lokaal in Nederland. In het Engels wordt met "Dutch Oven" een techniek bedoeld waarbij gesmolten ijzer in een zandvorm wordt gegoten. Deze techniek werd in Nederland uitgevonden en daarom is het zo leuk dat COMBEKK deze techniek weer in ere hersteld. Daarmee zijn zij uniek in Nederland en de wereld.  

100% Gerecycelde materialen

De kwaliteit van ijzer gaat nooit achteruit. Je kunt het eindeloos gebruiken. Daarom werkt COMBEKK met dit materiaal voor al hun producten; de Dutch Ovens, de Originals en de Sous-chef. Met een kwaliteitscoating en een uitgebalanceerde mix van materialen, kan COMBEKK de hoogste kwaliteit leveren zonder ook maar een stukje ijzer te hoeven delven. 

Design, functioneel en duurzaam

Alle kookproducten van COMBEKK zijn ontworpen in de Nederlandse studio van het merk en gemaakt met een enorme passie voor koken en eerbied voor onze planeet. COMBEKK staat voor hoge kwaliteit, robuust design en duurzame, gerecyclede materialen. 

Met COMBEKK kun je eindelijk helemaal duurzaam koken. Je vindt een selectie van deze mooie producten natuurlijk bii Up To Do Good! 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password