Dames shirts

Dames shirts van duurzame merken. Ga voor Dedicated als je een t-shirt met een vrolijke of grappige print wil als 'support your local planet'. Kijk voor basic effen t-shirts naar Organic Basics en van ons eigen merk Up To Do Good.

Lees verder

Er zijn 25 producten.

Item 1-25 van 25 in totaal item(s)

Actieve filters

Leuke duurzame t-shirts in effen kleuren of met een leuke print.

She’s all we have

Dedicated heeft t-shirts met mooie quotes en illustraties. Ga voor een basic wit t-shirt met een geborduurde Snoopy. Of maak een statement met een t-shirt met print van een wereldbol en de tekst ‘She’s all we have’. Een t-shirt met een statement kan een gespreksstarter zijn voor een mooi gesprek over het klimaat. De t-shirts van Dedicated zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen, het katoen wordt gemaakt met niet-genetisch gemodificeerde planten, en zonder het gebruik van schadelijke landbouwchemicaliën zoals kunstmest of pesticiden. De kleding wordt bedrukt met milieuvriendelijke inkten.

Effen

Wil je liever een effen t-shirt, dan hebben we gemêleerde t-shirts in mooie kleuren zoals donkerrood, lichtblauw en grijs van ons eigen merk Up To Do Good. Ook deze zijn gemaakt van biologisch katoen, totally good!

T-shirts van eucalyptusbomen

Van Organic Basics verkopen we t-shirts en tops in de fijne stof Tencel. Deze stof wordt gemaakt van houtpulp van de eucalyptusboom. Het hout wordt gehaald uit speciaal beheerde, duurzame bossen. De gronden in Zuid-Afrika waar deze bossen staan, heeft een heel lage bodemkwaliteit. Daar is landbouw niet mogelijk, maar de eucalyptusbomen groeien er juist prima! Van de eucalyptusboom wordt houtpulp gemaakt en daar worden gladde draden van gemaakt. Door dit speciale proces is het een soepel vallende stof en draagt het heel comfortabel.

Met je aankoop geef je iets terug aan de natuur & de samenleving.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password