Dr. Hauschka

Duurzame, eco-vriendelijke en fairtrade verzorgingsproducten voor de huid. In de producten van Dr. Hauschka vind je alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Lees verder

Er zijn 50 producten.

Item 1-48 van 50 in totaal item(s)

Actieve filters

Dr. Hauschka is een lijn van verzorgingsproducten die puur natuur is. Bij Dr. Hauschka vind je geen synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Je vindt er ook geen siliconen, of minerale oliën. Dr. Hauschka is puur natuur en dus veel meer dan alleen een mooi logo. Het is een ode aan onze kosmos. Alle ingrediënten die in de producten worden gebruikt zijn speciaal geselecteerde heilzame planten uit biologische teelt.

De producten ondersteunen je huid zichzelf te verzorgen en te regenereren. Dr. Hauschka verzorgt de schoonheid van binnen en daarmee ook van buiten. Alle producten van Dr. Hauschka worden met de hand samengesteld en zijn van goede kwaliteit. Met verlepte kruiden maak je natuurlijk geen hoogwaardige, natuurlijke cosmetica. Daarom worden alle grondstoffen uiterst zorgvuldig geselecteerd. Omdat Dr. Hauschka een stichting is, hoeft er geen rekening te worden gehouden met hoge marges en winst. Alle aandacht ligt daarom op de maatschappij en de natuurlijke omgeving. Dat is natuurlijk een groot voordeel!

Uiteraard worden er geen proefdieren gebruikt bij de totstandkoming van de cosmetica.

En wat wij bij Up To Do Good ook super belangrijk vinden: Dr. Hauschka denkt niet alleen aan jou. Een goede relatie met de boeren in Ethiopië vinden ze net zo belangrijk. Er is volop respect en aandacht voor de natuur en ook voor het met elkaar samenleven en werken. Dat kunnen we alleen maar toejuichen!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password