Dr. Hauschka

Al meer dan 55 jaar produceert Dr. Hauschka duurzame, eco-vriendelijke en fairtrade verzorgingsproducten voor de huid. In de producten van Dr. Hauschka vind je alleen maar natuurlijke ingrediënten. Dubbel zo goed dus: met de aankoop van de natuurlijke producten van Dr. Hauschka, steun je meteen de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Puur natuur met Dr. Hauschka

Dr. Hauschka is een lijn van verzorgingsproducten die puur natuur is. Bij Dr. Hauschka vind je geen synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Je vindt er ook geen siliconen, of minerale oliën. Dr. Hauschka is puur natuur en dus veel meer dan alleen een mooi logo. Het is een ode aan onze kosmos. Alle ingrediënten die in de producten worden gebruikt zijn speciaal geselecteerde heilzame planten uit biologische teelt.

Verschillende soorten verzorgingsproducten

Dr. Hauschka biedt verschillende soorten verzorgingsproducten aan; gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. De gezichtsverzorging bestaat uit maskers, serums en make up removers. Met deze producten geef jij jezelf een heerlijke gezichtsbehandeling. De lichaamsverzorging bestaat uit deodorant, body crème en badolie. 

De schoonheid van binnen en buiten

De producten ondersteunen je huid zichzelf te verzorgen en te regenereren. Dr. Hauschka verzorgt de schoonheid van binnen en daarmee ook van buiten. Alle producten van Dr. Hauschka worden met de hand samengesteld en zijn van goede kwaliteit. Met verlepte kruiden maak je natuurlijk geen hoogwaardige, natuurlijke cosmetica. Daarom worden alle grondstoffen uiterst zorgvuldig geselecteerd. Omdat Dr. Hauschka een stichting is, hoeft er geen rekening te worden gehouden met hoge marges en winst. Alle aandacht ligt daarom op de maatschappij en de natuurlijke omgeving. Dat is natuurlijk een groot voordeel!

Uiteraard worden er geen proefdieren gebruikt bij de totstandkoming van de cosmetica.

Het verhaal achter de verzorgingsproducten

En wat wij bij Up To Do Good ook super belangrijk vinden: Dr. Hauschka denkt niet alleen aan jou. Een goede relatie met de boeren in Ethiopië vinden ze net zo belangrijk. Er is volop respect en aandacht voor de natuur en ook voor het met elkaar samenleven en werken. Dat kunnen we alleen maar toejuichen!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password