House Of Marley

Geïnspireerd door Bob Marley, maakt House Of Marley koptelefoons, speakers en headsets van duurzame materialen als bamboe en gerecycled aluminium.

Lees verder

Er zijn 13 producten.

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Als je het over audioproducten hebt, denk je meestal niet aan duurzaam. Wij vonden een merk dat koptelefoons, speakers en headsets maakt van de hoogste kwaliteit en ook nog op een goede manier: House Of Marley.

In samenwerking met de familie van Bob Marley, heeft House Of Marley een aantal principes als uitgangspunt genomen, namelijk producten maken met een fantastische kwaliteit, die ook nog duurzaam zijn. Alle producten van House Of Marley zijn gemaakt van duurzame materialen, waaronder bamboe, FSC gecertificeerd hout, gerecycled aluminium en gerecyclede plastics en stoffen.

De producten van House Of Marley zijn ontworpen met de “Signature Sound” van Bob Marley in gedachte. De energie en emotie van de muziek en elk detail moet te horen zijn. De koptelefoons en audiosystemen van House Of Marley produceren je favoriete muziek alsof je er live bij bent. Elk product wordt met de hand bijgesteld voor het meest realistische en krachtigste geluid.

Daarnaast steunt House Of Marley de Johan Cruyff Foundation en One Tree Planted, dus ook zij zijn Up To Do Good!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password