House Of Marley

House of Marley maakt mooie duurzame audio producten zoals koptelefoons met microfoons, speakers, draadloze koptelefoons, headsets en draadloze oordopjes. Niemand minder dan Bob Marley heeft de eigenaars geïnspireerd en de familie van Bob Marley is nog steeds nauw betrokken bij het merk. Daarnaast steunt House of Marley met de opbrengst goede doelen zoals One Tree planted en de Johan Cruijff stichting. Dubbel zo goed dus: met een product van House of Marley, steun je de Johan Cruijff stichting, One Tree Planted en de goede doelen van Up To Do Good! 

Lees verder

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Duurzame koptelefoons en oordopjes

Als je het over audioproducten hebt, denk je meestal niet aan duurzaam. Wij vonden een merk dat koptelefoons, speakers, oordopjes en headsets maakt van de hoogste kwaliteit en ook nog op een goede manier: House Of Marley.

Het merk: House of Marley

In samenwerking met de familie van Bob Marley, heeft House Of Marley een aantal principes als uitgangspunt genomen, namelijk producten maken met een fantastische kwaliteit, die ook nog duurzaam zijn. Alle producten van House Of Marley zijn gemaakt van duurzame materialen, waaronder bamboe, FSC gecertificeerd hout, gerecycled aluminium en gerecyclede plastics en stoffen.

De sound van Bob marley

De producten van House Of Marley zijn ontworpen met de “Signature Sound” van Bob Marley in gedachte. De energie en emotie van de muziek en elk detail moet te horen zijn. De koptelefoons, speakers en audiosystemen van House Of Marley produceren je favoriete muziek alsof je er live bij bent. Elk product wordt met de hand bijgesteld voor het meest realistische en krachtigste geluid.

Draadloze koptelefoons en oortjes

Draadloze oordopjes of headsets geven je veel bewegingsvrijheid. Je blijft nergens achter haken en kunt overal naar toe lopen. De draadloze oordopjes of koptelefoons zijn ideaal voor tijdens het sporten, wandelen of voor het kijken van een film. Daarnaast kun je de draadloze oordopjes en headsets ook gebruiken bij het werken, leren of het videobellen met een collega of vriend. Deze koptelefoons en oordopjes zijn namelijk voorzien van een microfoon en hebben ANC (Active Noise Canceling) om storende omgevingsgeluiden uit te sluiten. 

Oordopjes of koptelefoon kopen?

Bij de specifieke producten vind je hoe lang jij kan genieten van je favoriete muziek. Ook vind je meer informatie over het opladen en beschermen van de koptelefoons en oordopjes. Daarnaast steunt House Of Marley de Johan Cruijff Foundation en One Tree Planted, dus ook zij zijn Up To Do Good! Je bestelt je favoriete producten van House of Marley gemakkelijk op onze webshop.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password