Kinfill

Kinfill is een Nederlands merk dat echt werkt aan een oplossing voor het verduurzamen van schoonmaakmiddelen. Wist je dat er meer dan 90 procent water in de meeste schoonmaakmiddelen zit? Dat moet allemaal vervoerd, verpakt en verhandeld worden. Kinfill heeft haar prachtige schoonmaakproducten zo ontworpen, dat je de fles altijd zult bewaren om er thuis water aan toe te voegen. Dubbel zo goed dus: met de mooie schoonmaakproducten van Kinfill, koop je een duurzaam product en steun je de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Kinfill Full House Collection

Kinfill Full House Collection

Prijs € 59,95
GRATIS TOTE BAG*Het ultieme assortiment voor een vlekkeloos, stralend en schoon huis. De Full House Collection van Kinfill bevat vier essentiële...
Kinfill Geparfumeerd Object
  • -50%

Kinfill Geparfumeerd Object

Normale prijs € 19,95 -50% Prijs € 9,98
Gebruik dit mooie keramische ornament als hanger voor in je kerstboom of verfraai de kast of toilet met dit object. Verrijk de ruimte met...

Trieste paradox

Het is een trieste paradox: de schoonmaakmiddelenindustrie is een dirty business. We weten allemaal dat de meeste ingrediënten die in schoonmaakmiddelen worden gebruikt, schadelijk zijn voor onze planeet en onszelf. Wat minder bekend is, is dat water meer dan 90 procent van het volume uitmaakt van wat er in elke fles van een standaard huishoudelijk schoonmaakmiddel zit. Het creëert de illusie van waarde, maar creëert alleen maar extra verspilling. Waarom? Omdat elke druppel van dat water moet worden verpakt, gedistribueerd, verhandeld en vervoerd.

Gelukkig is iedereen steeds meer gericht op het minder gebruiken van single-use plastic waterflessen om uit te drinken. Nu zijn we er ook aan toe om hetzelfde te doen met onze schoonmaakproducten.

Prachtige schoonmaakproducten


Kinfill heeft haar prachtige schoonmaakproducten zo ontworpen dat ze geen plastic voor eenmalig gebruik en schadelijke ingrediënten bevatten. De 100% biologisch afbreekbare schoonmaakconcentraten worden in hun puurste vorm geleverd en zijn zo samengesteld dat je ze thuis kunt verdunnen met kraanwater en ze daarna kunt gebruiken met de duurzame fles van Italiaans glas.

Door Kinfill-producten te gebruiken, draag je dus bij aan het verminderen van plasticvervuiling met minimale inspanning, maximaal plezier en in het comfort van je huis.

Forever bottle

De 100% afbreekbare extracten van Kinfill zijn gemaakt om thuis te vermengen met kraanwater in de Forever Bottle van Italiaans glas. Deze design fles gaat voor altijd mee en staat heel mooi in je huis. Kinfill biedt vier verschillende soorten schoonmaakmiddel aan, elk geschikt voor een ander oppervlak. Allemaal met een eigen geur waardoor het huis heerlijk ruikt. Alle middelen zijn gemaakt van krachtige ecologische producten in hun puurste vorm. Geen water, geen chlorides, geen chemische vullers. En geen single-use plastic!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password