Marjolein Delhaas

Marjolein Delhaas is een grafische ontwerper uit Rotterdam die bekend staat om haar minimalistische en elegante schrijfwaren. Alle producten zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. Twee vliegen in een klap dus: met een mooi design product van Marjolein Delhaas, koop je een duurzaam product en steun je de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Marjolein Delhaas 

Marjolein Delhaas is een grafisch ontwerpster uit Rotterdam die bekend staat om haar minimalistische en elegante stijl. Ze ontwerpt praktische producten als een agenda, bullet journal, muur planner, weekplanner en onderleggers die geschikt zijn voor gebruik thuis en op kantoor.

FSC-gecertificeerd

De unieke, gedeeltelijk handgemaakte, producten ontworpen door Marjolein Delhaas zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat bossen door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Het leefgebied van planten en dieren wordt beschermd en er is respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders.

Een Marjolein Delhaas kalender of agenda kopen?

Koop de minimalistische design agenda's en kalenders van Marjolein Delhaas bij Up To Do Good. Dit kan via onze duurzame webshop. Wil je ze eerst in het echt zien? Kom dan langs in onze conceptstore op Schiphol Plaza in Amsterdam.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password