Matt & Nat

De vegan tassen van Matt & Nat zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunstleer. De afgelopen jaren is geëxperimenteerd met verschillende materialen zoals gerecyclede nylons, karton, rubber en kurk.

Lees verder

Er zijn 35 producten.

Item 1-35 van 35 in totaal item(s)

Actieve filters

Matt & Nat komt van Mat(t)terial en Nature. Dit tassen- en modemerk uit Montreal ontstond in 1995. De natuur, het materiaal en de synergie daartussen dient als inspiratie voor de ontwerpers.

Bij Matt & Nat hanteren ze een simpel uitganspunt: “Live beautifully”. Dit betekent aandacht voor de medemens, creativiteit en voor de positieve houding die we allemaal in ons hebben. Met waardes als maatschappelijke verantwoordelijkheid, erboven uit willen steken, betrokkenheid, integriteit, openheid, authenticiteit en natuurlijk liefde als uitgangspunt wil Matt & Nat een verschil maken.

Dit betekent ook dat Matt & Nat geen gebruik maakt van leer of enig ander dierlijk product in haar ontwerpen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te zijn. De afgelopen jaren is geëxperimenteerd met verschillende materialen zoals gerecyclede nylons, karton, rubber en kurk. Sinds 2007 gebruikt Matt & Nat alleen nog maar 100% gerecyclede flessen voor de voeringen van haar producten. En recentelijk hebben ze ook gerecyclede fietsbanden toegevoegd aan de materialen die ze gebruiken.

Bij UP To Do Good vind je vooral de tassen, portemonnees en kleine accessoire collectie van Matt & Nat.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password