Matt & Nat

Matt en Nat is een Canadees merk dat "leren" vegan tassen maakt met alternatieve materialen en een hoge kwaliteit. De design producten worden gemaakt van verschillende materialen zoals gerecyclede nylons, karton, rubber en kurk. Dubbel zo goed dus: met je aankoop van een duurzaam product van Matt en Nat, steun je ook meteen de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Matt & Nat

Matt and Nat komt van Mat(t)terial en Nature. Dit tassen- en modemerk uit Montreal ontstond in 1995. De natuur, het materiaal en de synergie daartussen dient als inspiratie voor de ontwerpers.

Bij Matt & Nat hanteren ze een simpel uitgangspunt: “Live beautifully”. Dit betekent aandacht voor de medemens, creativiteit en voor de positieve houding die we allemaal in ons hebben. Met waardes als maatschappelijke verantwoordelijkheid, erboven uit willen steken, betrokkenheid, integriteit, openheid, authenticiteit en natuurlijk liefde als uitgangspunt wil Matt & Nat een verschil maken.

Vegan bags

Dit betekent ook dat Matt & Nat geen gebruik maakt van leer of enig ander dierlijk product in haar ontwerpen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te zijn. De afgelopen jaren is geëxperimenteerd met verschillende materialen zoals gerecyclede nylons, karton, rubber en kurk. Sinds 2007 gebruikt Matt & Nat alleen nog maar 100% gerecyclede flessen voor de voeringen van haar producten. En recentelijk hebben ze ook gerecyclede fietsbanden toegevoegd aan de materialen die ze gebruiken.

Duurzame tas kopen?

Bij Up To Do Good vind je vooral de tassen, portemonnees en kleine accessoire collectie van Matt & Nat. Wil je de duurzame rugzak of vegan handtas in het echt zien? Kom dan langs in onze conceptstore op Schiphol Plaza in Amsterdam.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password