Organic Basics

Bij Organic Basics is duurzaamheid niet een optie, maar een must. Alle materialen die worden gebruikt zijn milieuvriendelijk en er wordt alleen samengewerkt met fabrikanten die op dezelfde manier over duurzaamheid denken. Daarnaast steunt het merk verschillende projecten die klimaatverandering tegengaan. Dubbel zo goed dus: met een product van Organic Basics, steun je de goede doelen van Organic Basics en de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Organic Basics Thong 2-pack Rose Nude
  • -50%

Organic Basics Thong 2-pack Rose

Normale prijs € 33,00 -50% Prijs € 16,50
De Thong 2-pack Rose van Organic Basics is een set die bestaat uit twee klassieke strings. De strings zijn gemaakt van biologisch katoen en hebben...

Organic Basics

Bij Organic Basics is duurzaamheid niet een optie, maar een must. Duurzaamheid staat centraal in de hele organisatie: alle materialen die worden gebruikt zijn milieuvriendelijk en er wordt alleen samengewerkt met fabrikanten die op dezelfde manier over duurzaamheid denken.

Er wordt alleen samengewerkt met gecertificeerde, betrouwbare partners. Zij hebben dezelfde ideeën over duurzaamheid en proberen ook altijd hun ecologische footprint zo veel mogelijk te beperken. Deze fabrikanten zorgen er natuurlijk voor dat er geen sprake is van kinderarbeid of gedwongen arbeid en ze zorgen voor een veilige werkomgeving. De werknemers worden met respect behandeld; ze krijgen een eerlijk loon en extra’s zoals gratis lunch en gratis kinderopvang.

Daarnaast steunt Organic Basics verschillende projecten die klimaatverandering tegengaan. Dit merk mag dus niet ontbreken bij Up To Do Good.

Tijdloos en minimalistisch

Alle materialen voor de underwear producten voor mannen en vrouwen, zoals boxershorts, tanga’s, t-shirts, huissokken, bh top, en body’s worden met zorg uitgekozen en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals recyclede nylon, wol en kasjmier en enkele speciaal op duurzame wijze ontwikkelde materialen zoals Silvertech en Polygiene.

De ontwerpen van Organic Basics worden gemaakt om lange tijd mee te gaan: ook dit is duurzaamheid. Dat betekent dat er veel wordt geïnvesteerd in hoogwaardige stoffen en vakmanschap, maar het betekent ook dat de ontwerpen tijdloos, eenvoudig en functioneel zijn.

Duurzaam ondergoed kopen?

Koop duurzaam ondergoed van Organic Basics bij Up To Do Good. Bestel online via onze webshop en ontvang het binnen een paar dagen thuis! Of kom gezellig langs in de winkel op Schiphol Plaza in Amsterdam.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password