Organic Basics

Duurzaam ondergoed en onderkleding van Organic Basics is van hoogwaardige kwaliteit en de ontwerpen zijn tijdloos. Daardoor gaat het heel lang mee.

Lees verder

Er zijn 24 producten.

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters

Bij Organic Basics is duurzaamheid niet een optie, maar een must. Duurzaamheid staat centraal in de hele organisatie: alle materialen die worden gebruikt zijn milieuvriendelijk en er wordt alleen samengewerkt met fabrikanten die op dezelfde manier over duurzaamheid denken.

Alle materialen voor de underwear producten voor mannen en vrouwen, zoals boxershorts, tanga’s, t-shirts en body’s worden met zorg uitgekozen en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals recyclede nylon, wol en kasjmier en enkele speciaal op duurzame wijze ontwikkelde materialen zoals Silvertech en Polygiene.

De ontwerpen van Organic Basics worden gemaakt om lange tijd mee te gaan: ook dit is duurzaamheid. Dat betekent dat er veel wordt geïnvesteerd in hoogwaardige stoffen en vakmanschap, maar het betekent ook dat de ontwerpen tijdloos, eenvoudig en functioneel zijn.

Er wordt alleen samengewerkt met gecertificeerde, betrouwbare partners. Zij hebben dezelfde ideeën over duurzaamheid en proberen ook altijd hun ecologische footprint zo veel mogelijk te beperken. Deze fabrikanten zorgen er natuurlijk voor dat er geen sprake is van kinderarbeid of gedwongen arbeid en ze zorgen voor een veilige werkomgeving. De werknemers worden met respect behandeld; ze krijgen een eerlijk loon en extra’s zoals gratis lunch en gratis kinderopvang.

Daarnaast steunt Organic Basics verschillende projecten die klimaatverandering tegengaan. Dit merk mag dus niet ontbreken bij Up To Do Good.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password