Retulp

Met de herbruikbare drinkflessen van Retulp voorkom je meer plastic afval door wegwerp flesjes. Ook doneer je met je aankoop schoon drinkwater aan mensen in Afrika en Indonesië.

Lees verder

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Retulp wil het plastic afval in de natuur en in de oceaan bij de bron aanpakken, door het gebruik van plastic wegwerp flesjes te stoppen. Door een mooie herbruikbare drinkfles te ontwerpen, willen ze mensen inspireren voor een herbruikbare fles te gaan in plaats van een wegwerp plastic flesje. Hun motto: éénmalig is schandalig! Door Retulp drinkflessen te gebruiken zorg je ervoor dat de enorme berg aan plastic afval niet nog groter wordt. Voorkomen is veel en veel beter dan recyclen. Met de milieuvriendelijke drinkflessen kun je een duurzame boodschap verspreiden en maak je een duidelijk statement om plastic afval te voorkomen. 

Als je regelmatig een herbruikbare fles gebruikt, bespaar je jaarlijks tientallen plastic wegwerp flesjes. En met een herbruikbare fles van Retulp doneer je schoon drinkwater aan mensen in Afrika en Indonesië. In 2020 heeft Retulp 17.452.106 liter water gedoneerd en 12.244.892 disposables voorkomen!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password