Up To Do Good My Tote

Up To Do Good My Tote

€ 59,00
Inclusief belasting

De fantastische duurzame tas 'My Tote' is onderdeel van de duurzame Colour Cotton Collection - by Carole Baijings for Up To Do Good.

De ‘My Tote’ totebag is een soort “kleurdoos”: als je erin kijkt zie je alle vijf de kleuren van de Up Too Do Good maskers. De shopper voor dames is aan twee kanten draagbaar dus heel goed aan te passen aan je outfit!

Aantal

MATERIAAL
Biologisch katoen

MAAT
51 x 54 cm

KLEUR
Olive, sky, anthracite, rose en rust

DUURZAMER SHOPPER UP TO DO GOOD
De fantastische duurzame tas 'My Tote' is onderdeel van de duurzame Colour Cotton Collection - by Carole Baijings for Up To Do Good.

De ‘My Tote’ totebag is een soort “kleurdoos”: als je erin kijkt zie je alle vijf de kleuren van de Up Too Do Good maskers. De shopper voor dames is aan twee kanten draagbaar dus heel goed aan te passen aan je outfit! My Tote is gemaakt van hetzelfde satijn katoen als de My Mask en My Pouch. Voor het ontwerpen van My Mask is Carole Baijings begonnen met het bestuderen van verschillende huidskleuren, van licht naar donker. Omdat zij een colorist is, vond ze het interessant om te bekijken hoe een mondkapje - net als je kleding - je mooier kan maken. In dit geval door het accentueren van je huid, haar en ogen. Zij heeft gekozen voor vijf kleuren waarbij het effect het mooist is: Rose, Rust, Olive, Anthracite en Sky. 

Deze duurzame shopper is een limited edition, gemaakt van GOTS gecertificeerde satijn katoen en is gemaakt door MADE HERE: een naaiatelier dat de maakindustrie naar Nederland terug haalt om de ecologische voetafdruk van kleding te verkleinen.

8 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password