Thinking Mu

Thinking Mu is een duurzaam Spaans merk dat in 2008 is opgericht door een groep vrienden. Thinking Mu produceert alle kleding zo duurzaam mogelijk en werkt met coole acties om iedereen bewust te maken van de aarde en de natuur. Dubbel zo goed dus: koop een duurzaam product van Thinking Mu en steun tegelijk de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Thinking Mu Colors Zach T-Shirt

Thinking Mu Colors Zach T-Shirt

Van Prijs € 54,90
Alle producten van het Spaanse merk Thinking Mu zijn duurzaam gemaakt en GOTS gecertificeerd. De kleding wordt met aandacht en zorg geproduceerd en...

Duurzame fashion 

Thinking Mu produceert zo duurzaam mogelijk. Alle items zijn gemaakt van biologische of gerecyclede materialen, geverfd met natuurlijke verfstoffen, gemaakt met een lage CO2 uitstoot en aandacht voor een vruchtbare grond. Thinking Mu werkt onder andere met hennep en biologisch katoen voor de producten. Hennep is een duurzame grondstof, omdat het snel groeit, weinig water nodig heeft en je geen gebruik hoeft te maken van pesticiden. 

Say yes 

Elke collectie heeft een eigen thema. Zo kiest Thinking Mu voor collecties met een boodschap. Een collectie die JA zegt zonder angstgevoelens. In deze gepolariseerde wereld zijn er mensen die JA zeggen en mensen die NEE zeggen en Thinking Mu zegt dus JA. JA tegen jezelf ergens aan verbinden, JA tegen het beschermen van de planeet, JA tegen de liefde en het avontuur, JA tegen plezier en nieuwe dingen. Omdat leuke dingen gebeuren als je JA zegt. 

Thinking Music

Thinking Mu werkt met toffe samenwerkingen met artiesten. Zoals de Thinking Music challenge samen met Sound Earth Legacy. Dit muzikale initiatief is opgezet om aandacht te vestigen op het afnemen van de biodiversiteit op aarde.   

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password