Zuperzozial

Zuperzozial is een Nederlands serviesmerk uit Amsterdam, dat producten maakt met respect voor de wereld op een eenvoudige en slimme manier.

Lees verder

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

Bewust ecologisch design, maar niet alleen functioneel: eigentijdse producten die stylish en duurzaam zijn. Alle collecties van Zuperzozial hebben gemeen dat ze gemaakt zijn met het oog op de toekomst.

Voor de serviescollecties wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals biologisch afbreekbaar bamboe en mais. Deze worden versterkt met melanine residu, waardoor het servies een mooie aardse structuur krijgt, maar ook duurzaam gebruikt kan worden. Door de vele opties in kleur, kun je het servies aanpassen aan je eigen smaak. En alle borden, schalen en bekers kunnen in de afwasmachine. Duurzaam leven kan dus mooi en trendy zijn!

Bij Up To Do Good vind je ook de vrolijke lijn met accessoires van The Zoo. De kleurrijke beestenboel van The Zoo is bedoeld om een glimlach op je gezicht te krijgen. De prints met verschillende beestjes en figuren vind je op de lunchboxen, bekers en andere accessoires van The Zoo. Daar wordt iedereen blij van!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password