Zuperzozial

Zuperzozial is een Nederlands serviesmerk uit Amsterdam, dat producten maakt met respect voor de wereld op een eenvoudige en slimme manier. Voor de collectie wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Dubbel zo goed dus: met een product van Zuperzozial haal je een duurzaam design product in huis en steun je tegelijkertijd de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Zuperzozial Wheat Straws duurzame rietjes

Zuperzozial Wheat Straws

Prijs € 6,95
De Wheat Straws van Zuperzozial zijn gemaakt van afgesneden strohalm tarwe en staan natuurlijk en feestelijk in ieder glas. Geen plastic rietjes...

Zuperzozial

Bewust ecologisch design, maar niet alleen functioneel: eigentijdse producten die stylish en duurzaam zijn. Alle collecties van Zuperzozial hebben gemeen dat ze gemaakt zijn met het oog op de toekomst.

Duurzame materialen

Voor de serviescollecties wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals biologisch afbreekbaar bamboe en mais. Deze worden versterkt met melanine residu, waardoor het servies een mooie aardse structuur krijgt, maar ook duurzaam gebruikt kan worden. Door de vele opties in kleur, kun je het servies aanpassen aan je eigen smaak. En alle borden, schalen en bekers kunnen in de afwasmachine. Duurzaam leven kan dus mooi en trendy zijn!

Vergeet ook niet om even bij de Zuperzozial toilettassen te kijken. Deze trendy toilettas is gemaakt van afwasbaar papier en is geschikt voor dagelijks gebruik en ideaal om mee te nemen op vakantie.

The Zoo

Bij Up To Do Good vind je ook de vrolijke lijn met accessoires van The Zoo. De kleurrijke beestenboel van The Zoo is bedoeld om een glimlach op je gezicht te krijgen. De prints met verschillende beestjes en figuren vind je op de lunchboxen, bekers en andere accessoires van The Zoo. Daar wordt iedereen blij van!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password