Heren

Duurzame herenkleding van Dedicated, Maium, Organic Basics, Langerchen en Up To Do Good. Accessoires en tassen van Matt & Nat, O My Bag, Susan Bijl en Alpaca Loca. En natuurlijke verzorgingsproducten van Botma & van Bennekom, Dr. Hauschka, HAAN en Stop the water while using me. 

Lees verder

Er zijn 342 producten.

Item 1-48 van 342 in totaal item(s)

Actieve filters

Ben je op zoek naar herenkleding, accessoires, verzorgingsproducten of een tas? Als je shopt bij Up To Do Good weet je zeker dat je met je aankoop een goede impact maakt op het milieu.

Goede doelen

Naast dat we merken verkopen die vaak al goede doelen op zich zijn, gaat ook een deel van de opbrengst naar goede doelen en initiatieven. Zoals MAX Foundation, die kindersterfte voorkomen op de meest effectieve en efficiënte manier. Door niet alleen voor schoon water te zorgen, maar ook voor goede sanitaire voorzieningen en hygiëne, en ze bieden programma’s aan voor een veilig moederschap.

Voor een betere aarde

Bij de herenkleding vind je merken zoals DedicatedMaium en Organic Basics. Deze merken hebben net als ons het doel de aarde een betere plek te maken met hun producten. Dit doen ze door duurzame materialen zoals biologische katoen en gerecyclede plastic flessen, en milieuvriendelijke inkten te gebruiken. Ook wordt alle kleding gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden.

Een goed inkomen

Bij de accessoires vind je portemonnees van leer en kunstleer, van de merken O My Bag en Matt & Nat. De sjaals van Alpaca Loca zijn gemaakt van zijdezacht alpacawol. Deze producten worden gemaakt in het buitenland, maar door deze merken is het mogelijk dat de mensen in ontwikkelingslanden een goed inkomen krijgen en daarmee zichzelf en hun familie kunnen onderhouden.

Geen schadelijke stoffen

De verzorgingsproducten van Dr. Hauschka, Botma & van Bennekom, HAANStop the water while using me en ons eigen merk Up To Do Good verzorgen je haar, gezicht, lichaam, handen en mond. Ze bevatten vooral natuurlijke ingrediënten, omdat dit beter is voor je huid en ook beter voor het milieu. Zo komen er geen schadelijke stoffen in het riool terecht. De zeepblokken van Botma & van Bennekom worden helemaal in Nederland gemaakt in een zeepatelier in Duiven.

Afvalberg verminderen

De backpacks en shoppers van O My BagMatt & Nat en Susan Bijl zijn van een hoge kwaliteit materialen gemaakt waardoor ze heel lang dagelijks gebruikt kunnen worden. Door een herbruikbare tas te gebruiken ga je de afvalberg van wegwerptassen tegen.

Kom voor je duurzame herenkleding, accessoires, verzorgingsproducten en tassen in onze winkel Up To Do Good op Schiphol Plaza in Amsterdam. Onze winkel zit voor de douane, dus is voor een ieder makkelijk toegankelijk.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password