JOUW AANKOOP IS HET BEGIN VAN IETS GOEDS!
Missie Up To Do Good

Onze missie

Bij Up To Do Good draait het niet om winst, maar om waarde. Waarde toevoegen in de hele keten. Zo kan iets van waarde zijn voor jou en mij, maar ook voor de makers, hun gemeenschap en de wereld om ons heen. In onze filosofie eindigt de reis niet bij de klant, maar is de klant juist het begin van iets goeds.

Wij geloven in het "water ripple" effect: elk klein gebaar kan doorgroeien tot iets met grote impact. Dat doen we door producten te kiezen met goed design, die je wereld mooier maken. Producten die makers en hun gemeenschap helpen groeien. En bovendien doen wij bij elke aankoop een gift aan een goed doel. En zo is elke aankoop bij Up To Do Good voor iemand anders weer een nieuw begin.

Bekijk goede doelen
Be good Do good Feel good
your purchase is the start of someting good

Onze favorieten

Over Up To Do Good

Up To Do Good is een ''One of a kind'' conceptstore op Schiphol Plaza en online platform met unieke duurzame design accessoires en fashion met 'groene' labels. Het doel? De wereld mooier en beter maken!

Op Schiphol, in het hol van de leeuw, wil Up To Do Good iedereen inspireren goed te doen. Niet zomaar een winkel, maar een bijzonder retail concept. De merken die we hebben geselecteerd maken gebruik van duurzame materialen, en de producten worden onder eerlijke omstandigheden geproduceerd. Door de verkoop van deze producten wordt tegelijkertijd een impact gemaakt op het gebied van duurzaamheid en sociale betrokkenheid. Met een aankoop bij Up To Do Good koop je iets moois en steun je bovendien goede doelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Follow us on Instagram

Verzending binnen de EU

Gratis boven €30,- in NL, €80,- in EU

Retouren & Garantie

Binnen 14 dagen retour

Veilig betalen

100% beschermd

Duurzame aankoop

Voor mens, milieu en economie

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password