Missie Up To Do Good

Onze missie

Up To Do Good is een merk dat graag goed wil doen. Onze missie is simpel; producten verkopen die tijdloos en duurzaam zijn en die onze wereld groener en eerlijker maken. Een groot deel van de opbrengsten uit verkoop worden gedoneerd aan goede doelen en initiatieven zoals o.a. de Voedselbank, Human Rights Watch en MAX foundation. Met je aankoop steun je dus direct onze natuur en samenleving.

Bekijk goede doelen

Bekend van

Amsterdam Schiphol Airport
Harper's Bazaar
Libelle
Vtwonen
Frontier Awards 2020

Nieuw

Over Up To Do Good

Up To Do Good is een ''One of a kind'' conceptstore op Schiphol Plaza en online platform met unieke duurzame design accessoires en fashion met 'groene' labels. Het doel? De wereld mooier en beter maken!

Op Schiphol, in het hol van de leeuw, wil Up To Do Good iedereen inspireren goed te doen. Niet zomaar een winkel, maar een bijzonder retail concept. De merken die we hebben geselecteerd maken gebruik van duurzame materialen, en de producten worden onder eerlijke omstandigheden geproduceerd. Door de verkoop van deze producten wordt tegelijkertijd een impact gemaakt op het gebied van duurzaamheid en sociale betrokkenheid. Met een aankoop bij Up To Do Good koop je iets moois en steun je bovendien goede doelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Follow us on Instagram

Verzending binnen de EU

Gratis boven €30,- in NL, €80,- in EU

Retouren & Garantie

Binnen 14 dagen retour

Veilig betalen

100% beschermd

Duurzame aankoop

Voor mens, milieu en economie

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password