Voedselbank Amsterdam

person Posted By: Up To Do Good

Team Up To Do Good heeft op 29 oktober een bezoek gebracht aan de Voedselbank Amsterdam. En ondanks de moeilijke tijden, mogen we trots zijn. Met de opbrengsten van de Up To Do Good Totally Good t-shirt hebben wij een vracht aan DKW gedoneerd. DKW staat voor “droge kruidenierswaren” en op het moment heeft de Voedselbank daar een groot tekort aan.

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Wist je dat niemand honger hoeft te hebben als we voedseloverschotten aan hen geven? Dat is goed voor mens en milieu.

De missie van de Voedselbank: “Oog voor voedsel, hart voor mensen”.

Voedselbank Amsterdam voorraad

En dat hebben we gezien! Michel Sanders, Margje Polman-Tuin en Niels Geuze hebben ons laten zien wat de Voedselbank allemaal doet. Onder de indruk van de gehele operatie, realiseren wij ons dat steun hard nodig is. Dat kan in de vorm van donaties en daarover kun je meer lezen op de website van de Voedselbank.

Naast donaties kun je de Voedselbank ook steunen door zelf te komen helpen. De Voedselbanken werken uitsluitend met vrijwilligers. Deze vrijwilligers delen elke week eten uit aan mensen die dat het hardste nodig hebben. Via NL Cares vindt De Voedselbank onder andere deze vrijwilligers. Je kunt via NL Cares flexibel helpen daar waar het nodig is en wanneer het jou uitkomt. Op deze manier kun je heel laagdrempelig meedoen met vrijwilligersactiviteiten. Meer informatie kun je vinden op de website van NL Cares. Dus ben je het thuiswerken helemaal zat…schrijf je in en kom helpen!

Voedselbank Amsterdam Magazijn

Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Ook Up To Do Good blijft steunen en kan dat blijven doen door jullie aanschaf van het Totally Good t-shirt. Dus geef ze cadeau en steun daarmee de Voedselbanken. Ben jij Up To Do Good?

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password