A Beautiful Story

A Beautiful Story ontwerpt fairtrade sieraden met een mooi verhaal. Ieder sieraad wordt in Nepal met de hand gemaakt.

Lees verder

Er zijn 62 producten.

Item 1-48 van 62 in totaal item(s)

Actieve filters

Meer werkgelegenheid in Nepal

Alle duurzame sieraden van A Beautiful Story worden gemaakt in een kleine fairtrade zilverfabriek in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. De mensen die hier werken krijgen goed betaald, zijn of worden financieel onafhankelijk en kunnen ook hun familie onderhouden. De kralen die gebruikt worden zijn gecertificeerd en er wordt zo veel mogelijk gerecycled zilver gebruikt. Jouw aankoop zorgt voor werkgelegenheid op plekken waar dat hard nodig is.

Sieraden vol geluk

A Beautiful Story is een bijzonder sieradenmerk met een bijzonder verhaal, maar er worden ook gewoon hele mooie sieraden in de fabriek gemaakt. Deze sieraden en cadeaus hebben stuk voor stuk een unieke betekenis, maar brengen allemaal geluk. Van een kaartje dat troost tot een armband die vriendschap viert. Zo symboliseert de edelsteen op de maansteen armband vrouwelijke wijsheid. Het dragen van deze armband biedt bescherming en zorgt voor balans. De labradoriet libelle ketting staat voor intuïtie en reflectie. Deze ketting trekt succes aan. Kortom: met het dragen of geven van de sieraden van A Beautiful Story vertel je een verhaal.

Koop de prachtige sieraden van A Beautiful Story bij Up To Do Good. Dit kan via onze duurzame webshop. Wil je de sieraden eerst in het echt zien? Kom dan langs in onze conceptstore op Schiphol Plaza in Amsterdam.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password