A Beautiful Story

A Beautiful Story maakt fairtrade sieraden met een mooi verhaal. De sieraden worden gemaakt in een fabriek in Nepal en zo geeft A Beautiful Story deze Nepalese mensen de kans om een beroep te leren en daar eerlijk voor beloond te worden. Dubbel zo goed dus: met je aankoop van een mooi design sieraad, steun je de mensen in Nepal en de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

A Beautiful Story Notitieboek Wish, Duurzaam design

A Beautiful Story Notebook Wish

Prijs € 9,95
Dit prachtige gelinieerde Love Notitieboek van A Beautiful Story heeft 120 pagina's en is 140mm x 210mm (A5 formaat). Het notitieboek is versierd...

Meer werkgelegenheid in Nepal

Alle duurzame sieraden van A Beautiful Story worden gemaakt in een kleine fairtrade zilverfabriek in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. De mensen die hier werken krijgen goed betaald, zijn of worden financieel onafhankelijk en kunnen ook hun familie onderhouden. De kralen die gebruikt worden zijn gecertificeerd en er wordt zo veel mogelijk gerecycled zilver gebruikt. Jouw aankoop zorgt voor werkgelegenheid op plekken waar dat hard nodig is.

Sieraden vol geluk

A Beautiful Story is een bijzonder sieradenmerk met een bijzonder verhaal, maar er worden ook gewoon hele mooie sieraden in de fabriek gemaakt. Deze sieraden en cadeaus hebben stuk voor stuk een unieke betekenis, maar brengen allemaal geluk. Van een kaartje dat troost tot een armband die vriendschap viert. Zo symboliseert de edelsteen op de maansteen armband vrouwelijke wijsheid. Het dragen van deze armband biedt bescherming en zorgt voor balans. De labradoriet libelle ketting staat voor intuïtie en reflectie. Deze ketting trekt succes aan. Kortom: met het dragen of geven van de sieraden van A Beautiful Story vertel je een verhaal.

Gouden en zilveren sieraden

Je kunt bij A Beautiful Story terecht voor mooie gouden kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Maar ook voor zilveren sieraden ben je bij Up to do Good in goede handen. Hoe bijzonder is het dat jij jouw look of the day kunt stijlen met een sieraad dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook een verhaal verteld. Op zoek naar een origineel (verjaardags) cadeau voor je moeder, vriendin, oma of zusje? Geef haar dan een ring cadeau! De fairtrade ringen zijn gemaakt van elastiek met kralen en edelstenen. Het voordeel van de ringen van A Beautiful Story is dat deze altijd passen. 

Wenskaarten met A Beautiful Story

Alle fairtrade wenskaarten van A Beautiful Story hebben allemaal een uniek verhaal met een witte ondergrond en een zwarte opdruk. De teksten op de kaarten geven de mensen, waar jij de kaart naartoe stuurt, geluk, hoop, liefde of net die lieve woorden, die zij op dat moment nodig hebben. Op zoek naar iets bijzonders om te geven? Kies dan voor een wenskaart met armband. De fairtrade armbandjes hebben allemaal een simpel symbool, wat leuk staat bij elke outfit. 

A Beautiful Story sieraad of wenskaart kopen?

Koop de prachtige sieraden en wenskaarten van A Beautiful Story bij Up To Do Good. Dit kan via onze duurzame webshop. Wil je de fairtrade sieraden en wenskaarten eerst in het echt zien? Kom dan langs in onze conceptstore op Schiphol Plaza in Amsterdam.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password