Dames sportkleding

De duurzame sportkleding voor dames van Organic Basics is voorzien van Silvertech™, wat betekent dat er zilverdraad in zit dat er voor zorgt dat jij & je sportkleding de hele dag fris blijft.

Lees verder

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

T.I.T.S. Logo Socks

T.I.T.S. Logo Sokken

Prijs € 12,95
Laat ze net boven je sneakers uitsteken, of je sandalen, of houd je voeten lekker warm tijdens de sex -  alles is mogelijk met deze hagelwitte TITS...

Matchende sport-bh, sport legging en t-shirt

Het is weer tijd om te sporten! De één vindt het fantastisch, de ander vind het meer een verplichting. Toch is het belangrijk om fit te blijven. Dit is goed voor lichaam en geest en helpt je concentreren tijdens school of werk. Met de duurzame dames sportkleding van Organic Basics wordt de work-out al een stuk leuker. De sport set is naast dat deze stijlvol en comfortabel zit, ook nog eens eerlijk en milieubewust gemaakt. Zo wordt sporten beter voor jou én de planeet.

She’s all we have

De sportkleding van Organic Basics voor vrouwen is behandeld met een gerecycled zilverzout genaamd Polygiene®, dat zorgt ervoor dat de groei van geurveroorzakende bacteriën op stof stopt. Hierdoor blijft de dames sportkleding de hele dag fris! Ook tijdens en na het sporten. Polygiene® is geen nanozilver en heeft bij het wassen geen slechte invloed op het milieu. Door gerecyclede materialen te gebruiken, is er tijdens het productieproces water en energie bespaart. Om de planeet schoon te houden en klimaatverandering tegen te gaan! De dames sport producten van Organic Basics worden altijd gemaakt in betere omstandigheden; leefbare lonen en geen kinderarbeid.

Koop je dames sportkleding, zoals een duurzame sport-bh, sportlegging of sport t-shirt nu bij Up To Do Good.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password