Up To Do Good

Ons eigen merk Up To Do Good is zo duurzaam mogelijk, uniek, van een hoge kwaliteit en stijlvol.

Lees verder

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Up To Do Good is ons eigen merk en staat natuurlijk voor alles wat wij belangrijk vinden. Al onze producten zijn mooi om te zien, zo duurzaam mogelijk, uniek, van een hoge kwaliteit en stijlvol. En net als bij al de andere merken die we verkopen, gaat een groot deel van de opbrengst naar de goede doelen die wij steunen. Je haalt dus niet alleen een mooi product in huis, maar je helpt meteen iets goeds te doen.

De collectie bestaat uit T-shirts, kussens, verzorgingsproducten en karaffen, maar daar komt nog veel meer bij. In onze verzorgingslijn vind je hand- en bodyzeep, shampoo, bodylotion en desinfecterende hand gel. Maar houd de site in de gaten, want binnenkort gaan we uitbreiden met veel meer accessoires en keramiek. Allemaal goed geproduceerd natuurlijk. Als je een Up To Do Good product koopt, weet je zeker dat het goed zit.

De oprichters van Up To Do Good zijn geïnspireerd door de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN. Na jarenlange ervaring in de retail en interieurbranche, besloten zij dat het tijd was om ook iets goeds te doen en hun ervaring in te zetten om goede doelen te steunen. Op Schiphol, in het hol van de leeuw, vind je nu de concept store Up To Do Good, met heel veel mooie en duurzame merken, maar waar je natuurlijk ook de eigen lijn van Up To Do Good kunt kopen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password