Up To Do Good

Ons eigen merk Up To Do Good is zo duurzaam mogelijk, uniek, van een hoge kwaliteit en stijlvol. Met de opbrengsten van elke aankoop die je bij Up To Do Good doet, of het nu van ons eigen merk is of niet, steunen wij de goede doelen die we uitgekozen hebben. Daarnaast zijn alle producten die we verkopen duurzaam en goed gemaakt. Dubbel zo goed dus! 

Lees verder

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Up To Do Good My Pouch

Up To Do Good My Pouch

Van Prijs € 9,95
My Pouch is onderdeel van de duurzame Colour Cotton Collection - by Carole Baijings for Up To Do Good. My Pouch is een mooi katoenen tasje met een...
Up To Do Good Baby Tag Light
  • -50%

Up To Do Good Baby Tag Light

Normale prijs € 69,00 -50% Prijs € 34,50
De Baby Taglight is een eigentijdse tafellamp ontworpen door Sarah Trenité voor Up To Do Good. Deze houten tafellamp bestaat uit een basis van...

Up To Do Good private label

Up To Do Good is ons eigen duurzame merk en staat natuurlijk voor alles wat wij belangrijk vinden. Al onze producten zijn mooi om te zien, zo duurzaam mogelijk, uniek, van een hoge kwaliteit en stijlvol. En net als bij al de andere merken die we verkopen, gaat een groot deel van de opbrengst naar de goede doelen die wij steunen. Je haalt dus niet alleen een mooi product in huis, maar je helpt meteen iets goeds te doen.

Duurzame zeep

De collectie bestaat uit duurzame shirts, kussens, verzorgingsproducten en karaffen, maar daar komt nog veel meer bij. In onze verzorgingslijn vind je naast duurzame zeep, ook hand- en bodylotion, shampoo en desinfecterende hand gel. Verder verkopen we ook duurzame tassen die aan twee kanten draagbaar zijn. Maar houd de site in de gaten, want binnenkort gaan we uitbreiden met veel meer duurzame artikelen, accessoires, keramiek en unieke tassen. Allemaal goed geproduceerd natuurlijk. Als je een Up To Do Good product koopt, weet je zeker dat het goed zit.

Goede doelen

De oprichters van Up To Do Good zijn geïnspireerd door de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN. Na jarenlange ervaring in de retail en interieurbranche, besloten zij dat het tijd was om ook iets goeds te doen en hun ervaring in te zetten om goede doelen te steunen. Op Schiphol, in het hol van de leeuw, vind je nu de concept store Up To Do Good, met heel veel mooie en duurzame merken, maar waar je natuurlijk ook de eigen lijn van Up To Do Good kunt kopen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password