Forrest & Love

Forrest & Love handgemaakte koperen bekers en drinkflessen, goed voor het milieu en voor je gezondheid.

Lees verder

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

De producten van Forrest & Love zijn gemaakt voor moeder aarde, geven landelijke ambachtslieden kracht en brengen de vergeten kunst van traditioneel handwerk terug. De producten zijn net kleine kunstwerken. Elk Forrest & Love product is handgemaakt door ambachtslieden die de 100 jaar oude traditionele graveer- en hamertechnieken nog beheersen.

Sinds de oudheid pleit Ayurveda, een traditionele geneeswijze uit India, voor de voordelen van het drinken van koperwater. Volgens Ayurveda wordt het water van nature alkalisch wanneer je water gedurende 6-8 uur in een koperen vat bewaart, het beste een een hele nacht. Dit gebeurt omdat het koperen vat het water positief oplaadt en van energie voorziet, waardoor het water weer 'leeft'. Het laat het ook zijdezacht smaken. Het geladen koperwater helpt de Tridosha (Vata, Kapha en Pitta) van het lichaam in balans te brengen. In Ayurveda wordt dit getransformeerde, therapeutische water uit koperen vaten ‘Tamra Jal’ genoemd.

De flessen zijn lichter dan glazen of stalen flessen en milieuvriendelijker dan plastic en ander afval. Door een herbruikbare fles te gebruiken ga je de plastic afvalberg van wegwerpflessen tegen!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password