Forrest & Love

Het merk Forrest & Love maakt handgemaakte koperen bekers, thermosflessen, sleutelhangers en drinkflessen. Allemaal goed voor het milieu en voor je gezondheid. Lees hieronder meer over de verschillende producten en de werking op je gezondheid.

Dubbel zo goed dus: met een design product van Forrest & Love koop je een duurzaam product en steun je de goede doelen van Up To Do Good! 

Lees verder

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

De koperen producten

De koperen bekers en drinkflessen van Forrest & Love zijn gemaakt voor moeder aarde, geven landelijke ambachtslieden kracht en brengen de vergeten kunst van traditioneel handwerk terug. De producten zijn net kleine kunstwerken. Elk Forrest & Love product is handgemaakt door ambachtslieden die de 100 jaar oude traditionele graveer- en hamertechnieken nog beheersen.

De werking van de koper

Sinds de oudheid pleit Ayurveda, een traditionele geneeswijze uit India, voor de voordelen van het drinken van koperwater. Volgens Ayurveda wordt het water van nature alkalisch wanneer je water gedurende 6-8 uur in een koperen vat bewaart, het beste is een hele nacht. Dit gebeurt omdat het koperen vat het water positief oplaadt en van energie voorziet, waardoor het water weer 'leeft'. Het laat het water zijdezacht smaken. Het geladen koperwater helpt de Tridosha (Vata, Kapha en Pitta) van het lichaam in balans te brengen. In Ayurveda wordt dit getransformeerde, therapeutische water uit koperen vaten ‘Tamra Jal’ genoemd.

Drinkflessen van koper 

De drinkflessen zijn lichter dan glazen of stalen flessen en milieuvriendelijker dan plastic en ander afval. Door een herbruikbare fles te gebruiken ga je de plastic afvalberg van wegwerpflessen tegen! Naast het duurzame concept van deze drinkflessen, zien deze er ook nog eens fantastisch uit. De drinkflessen zijn te bestellen in verschillende designs; van elegant en strak tot speels en opvallend. Welke is jouw favoriet?

Koperen bekers en flessen kopen?

Kom de drinkflessen en bekers van Forrest & Love bekijken in onze winkel op Schiphol Plaza in Amsterdam. Of bestel het online via onze webshop en ontvang je nieuwe drinkfles of beker binnen een paar dagen thuis!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password