Dames accessoires

In onze uitgebreide dames accessoires collectie vind je portemonnees, vegan tassen, petten en hoeden, sjaals en maskers. Deze producten zijn allemaal duurzaam en eerlijk geproduceerd.

Lees verder

Er zijn 44 producten.

Item 1-44 van 44 in totaal item(s)

Actieve filters

De dames portemonnees van O My Bag en Matt & Nat, petten & mutsen van Dedicated en Langerchen, sjaals van Alpaca Loca en Mondkapjes van Tiny Miracles, Mazzy en speciaal voor Up To Do Good ontworpen mondkapjes door Carole Baijings. Hier vind je duurzame en stijlvolle dames accessoires die je outfit compleet gaan maken! We hebben deze producten speciaal geselecteerd omdat ze een goede impact op de wereld hebben. Up To Do Good!

Kunst leer

Duurzaam je geld en pasjes opbergen kan in de (mini) portemonnees en pashouder voor dames van O My Bag en Matt & Nat. Het leer van O My Bag wordt duurzaam gelooid, door leer te gebruiken slijten de producten heel mooi en kun je er jarenlang plezier van hebben. Matt & Nat maakt een hoge kwaliteit kunstleer door te experimenteren met materialen en hier een nieuwe stof van te maken. De producten van Matt & Nat hebben een leren uitstraling, maar zijn 100% vegan!

Wolwevers en alpacaherders in Ecuador

Heerlijke warme plaids en sjaals verkopen wij van het merk Alpaca Loca. Alpacawol is superzacht, prikt niet, is zeer vuil- en waterafstotend en isoleert goed waardoor het heerlijk warm is. De wol komt van alpaca’s uit Ecuador en daar worden ook de producten geweven door een community van wolwevers. Zij krijgen een eerlijk loon en werken onder goede omstandigheden. Met je ultiem zachte aankoop steun je de wolwevers en de alpacaherders in Ecuador!

Essentiële accessoires

Mondkapjes zijn afgelopen jaar de nieuwe essentiële accessoire geworden. Dus waarom zou je niet een mondkapje kiezen dat duurzaam is en ook nog eens goed bij je outfit past? Speciaal voor Up To Do Good heeft Carole Baijnings mondkapjes ontworpen in 5 verschillende kleuren die de kleur van je huid complimenteren!

Het mondkapje van Tiny Miracles is geweven in India om armoede tegen te gaan, en heeft een grappig gezicht geschilderd door Rembrandt van Rijn om alles wat op te vrolijken. En wil je gaan voor een basic zwart, dan verkopen we het duurzame zwarte mondmasker van Mazzy.

Do good

Met de duurzame dames accessoires die we verkopen bij Up To Do Good doe je goed. De accessoires zijn onder goede omstandigheden geproduceerd en gemaakt van duurzame materialen. Daarop hebben wij ze speciaal geselecteerd. We zien je graag een keer in onze winkel op Schiphol Plaza! Of je kunt je nieuwe dames accessoire online bestellen en wij sturen het binnen enkele werkdagen naar je op.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password