Dames Handschoenen

Wie zegt dat warm en comfortabel niet ook hip, modern én duurzaam kan zijn? De dames handschoenen van Markberg zijn gemaakt uit afvalleer en zo draagt Markberg bij aan een systeem van 0% leerafval. Alle merken die we verkopen bij Up To Do Good kiezen we zorgvuldig uit en we zorgen er altijd voor dat we de hele productieketen beoordelen. Daarnaast steun je onze goede doelen met een aankoop bij ons! 

Lees verder

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Markberg Edith MBG Wanten Zwart

Markberg Edith MBG Wanten Zwart

Van Prijs € 85,00
Ultrazachte en superwarme wanten voor vrouwen van het Deens merk Markberg. Deze wanten houden je handen gegarandeerd warm en comfortabel. Voor de...

Handschoenen

Handschoenen zijn in de Nederlandse winter echt nodig. Zeker bij het fietsen is het superfijn om lekker warme handen te hebben met handschoenen die tegen alle weersomstandigheden beschermen en lang meegaan. Want dit is ook een vorm van duurzaamheid. Investeren in een product dat tijdloos is en langere tijd meegaat en natuurlijk gemaakt is door een merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. 

Duurzaamheid

Het Deense merk Markberg bijvoorbeeld heeft onlangs een GRS-certificering gekregen. GRS staat voor "Global Recycled Standard". De certificering garandeert dat het merk voldoet aan hoge internationale normen voor zowel traceerbaarheid en verificatie van gerecyclede producten als sociale verantwoordelijkheid in de vorm van arbeidsomstandigheden.

Een betere wereld

Up To Do Good doneert een groot deel van de winst aan goede doelen, omdat wij willen bijdragen aan een betere wereld. Daarnaast steunen veel van de merken die we verkopen op hun beurt ook weer een goed doel. Met een aankoop bij ons, weet je dus zeker dan je een goed product koopt, op meerdere manieren!  

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password