Sieraden

Raak geïnspireerd door onze uitgebreide duurzame & eerlijke sieradencollectie met sieraden van A Beautiful Story, Nowa en Return to Sender. 

Lees verder

Er zijn 111 producten.

Item 1-48 van 111 in totaal item(s)

Actieve filters

Sieraden die met de hand worden gemaakt hebben een bijzonder verhaal. Alle sieraden die wij verkopen worden eerlijk geproduceerd. Bij Up To Do Good verkopen we sieraden van de merken A Beautiful Story, Nowa, en Return to Sender.

Een mooi verhaal

De sieraden van A Beautiful Story hebben, zoals de naam zegt, een mooi verhaal. Aan de ene kant het verhaal van de makers. De sieraden worden gemaakt in Nepal, door talentvolle mensen die hun ambacht uitvoeren en de mooiste armbanden, kettingen en ringen maken. Aan de andere kant jouw verhaal. Elk sieraad heeft een betekenis en draag je bij je, en draagt zo bij aan jouw verhaal.

Geupcyclede mobiele telefoons

De afvalberg van oude mobiele telefoons blijft maar groeien. Maar in elke mobiele telefoon zit een klein beetje kostbaar goud en zilver. En Nowa maakt daar sieraden van! Zo worden afgedankte telefoons geupcycled naar mooie sieraden. Bij Up To Do Good verkopen we de minimalistische kettingen, met een hangertje van zilver of goud.

Een eerlijk inkomen

De kleurrijke brede armbanden van Return to Sender worden gemaakt door vrouwen in Here Bugu, een gemeenschap in Mali. De glaskralen worden met de hand geregen op een armband van stof om gedroogde palmbladeren. Met sommige armbanden zijn ze een hele dag bezig. Door de samenwerking met Return to Sender krijgen de vrouwen een eerlijk inkomen.

Met elke aankoop bij Up To Do Good steun je een goed doel. Samen werken we aan een betere wereld. Deze sieraden geven je een goed gevoel. Ook leuk om cadeau te geven! Kom de sieraden in het echt bekijken in onze winkel op Schiphol Plaza, je kunt ons vinden voor de douane. Of bestel het online en ontvang je nieuwe sieraad al binnen een paar dagen in huis.

We are Up To Do Good.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password