Klabu

KLABU creëert sportkleding voor de wereld om sportclubs te bouwen in vluchtelingenkampen. De sportshirts die Up To Do Good verkoopt zijn gekoppeld aan de allereerste sportclub in de Kalobeyei Settlement in Kenia, waar 40.000 vluchtelingen wonen. Het shirt is een symbool van eer en steun: 50% van de verkoopwinst gaat rechtstreeks naar de KLABU foundation en 50% wordt geherinvesteerd in het merk om meer impact te maken. Dubbel zo goed dus: met een KLABU shirt steun je de doelen van KLABU en de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Hoe is het begonnen? 

KLABU creëert sportkleding voor de wereld om sportclubs te bouwen in vluchtelingenkampen. Stichting KLABU zorgt voor alles op het terrein: de oprichting, bouw en het onderhoud van clubhuizen. Het ontwikkelen en verkopen van producten geeft KLABU een mate van zelfstandigheid om een ​​gezonde organisatie te worden met impact op de lange termijn. 50% van de verkoopwinst gaat rechtstreeks naar de KLABU Foundation om de clubs te bouwen en te onderhouden, de andere 50% wordt geherinvesteerd in het merk om de impact te vergroten. Het is een jonge organisatie gevestigd in Amsterdam en Kenia, een sociale start-up met een schaalbaar bedrijfsmodel om positieve verandering mogelijk te maken.

Sport en vluchtelingenkampen 

De sportshirts die Up To Do Good verkoopt zijn gekoppeld aan de allereerste sportclub in de Kalobeyei Settlement in Kenia, waar 40.000 vluchtelingen wonen. Het shirt is een symbool van eer en steun: als je KLABU draagt, steun je de onverslaanbare geest van vluchtelingen door hen toegang te geven tot sport!

Door KLABU te dragen, speel je voor iets groters. Je geeft vluchtelingen toegang tot sport en brengt wat menselijkheid terug in onmenselijke omstandigheden.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password