Pre-Loved

 

Pre-Loved fashion at Up To Do Good - Buy Better!

Up To Do Good verkoopt alleen maar duurzame producten van hoge kwaliteit van merken die we zorgvuldig selecteren, maar we willen graag meer. Een van onze missies is om bij te dragen aan het transformeren en duurzamer maken van de mode industrie. Wij steunen de circulaire mode beweging als alternatief voor overproductie en overconsumptie. Wij doen dit met onze Pre-Loved afdeling, die we samen met bekende namen uit de duurzame modebranche hebben opgezet, zoals: Dedicated, Bask in the Sun, Basic Apparel, Maium en New Optimist.


De Pre-Loved collectie bestaat uit draagbare (en duurzaam geproduceerde) producten met kleine foutjes, oude collecties en/of samples die bijvoorbeeld voor fotoshoots zijn gebruikt. Niet meer helemaal nieuw, maar nog steeds heel mooi! Pre-Loved geeft een tweede leven aan supermooie producten die anders afval zouden worden.

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden uit de collectie, maar je vindt nog veel meer unieke items in onze winkel op Schiphol Plaza. 

Lees verder

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Duurzame merken

Alle producten die we op de Pre-Loved afdeling verkopen zijn van duurzame merken. Vaak zijn dit dezelfde merken die we ook al bij Up To Do Good in de collectie hebben, maar soms ook niet. In ieder geval garanderen wij dat alles dat je bij Pre-Loved vindt, goed en duurzaam gemaakt is door merken die het beste voor hebben met de planeet en de mensen erop.  

Concept Up to do Good

Up To Do Good is een nieuwe “one of a kind” conceptstore op Schiphol Plaza en een online platform met unieke duurzame design accessoires en fashion met ‘groene’ labels. Het doel? De wereld mooier en beter maken! En een duurzame toekomst voor iedereen. Het is niet zomaar een winkel, maar een nieuw retail concept waarbij met de verkoop van producten tegelijkertijd impact wordt gemaakt op het gebied van duurzaamheid en sociale betrokkenheid.

Up To Do Good is het eerste duurzame winkel concept dat een deel van de opbrengst doneert aan goede doelen en die een brede Pre-Loved collectie aanbiedt in de winkel op Schiphol Plaza.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password