Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Nederlands merk dat is opgericht in 2011 met als doel zich in te zetten voor het mensenrecht op schoon water en sanitaire voorzieningen. Naast het feit dat Marie-Stella Maris erg veel goed doet, maken ze ook hele fijne producten. Up To Do Good verkoopt de kamersprays, geurkaarsen, maar ook de verzorgingsproducten van dit mooie merk. Dubbel zo goed dus: met de mooie producten van Marie-Stella-Maris, koop je een fantastisch product en steun je de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 25 producten.

Item 1-24 van 25 in totaal item(s)

Actieve filters

Schoon drinkwater voor iedereen

Marie-Stella-Maris is in 2011 opgericht, geïnspireerd door het mensenrecht op schoon water en sanitaire voorzieningen. Tegenwoordig door de Verenigde Naties aangeduid als doel 6:

`Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor iedereen’

Marie-Stella-Maris gelooft dat iedereen in de wereld toegang zou moeten hebben tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne. Water is niet alleen essentieel voor de gezondheid, maar ook voor armoedebestrijding, voedselzekerheid, onderwijs en mensenrechten. Toegang tot schoon water leidt tot meer tijd voor school en werk en dus tot een hogere economische productiviteit en hoger inkomen.

Stichting Marie-Stella-Maris 

Voor elk product dat jij koopt, doneert Marie-Stella-Maris een vast percentage van de omzet aan duurzame waterprojecten. Sinds 2011 heeft het merk al meer dan €1.800.000 kunnen bijdragen. Hierdoor hebben al tienduizenden mensen toegang gekregen tot schoon (drink)water, en daardoor konden onder andere meer kinderen naar school. 

Met een van de fijne producten van Marie-Stella-Maris doe je dus dubbel zo goed. Je steunt de stichting die het merk heeft opgezet voor duurzame waterprojecten en je steunt de goede doelen van Up To Do Good.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password