Kettingen

De kettingen met edelstenen van A Beautiful Story hebben een prachtig verhaal. De kettingen van Nowa zijn gemaakt van goud en zilver uit oude mobiele telefoons.

Lees verder

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Bij Up To Do Good bieden wij kettingen aan van verschillende merken. Zo hebben wij dames kettingen van A Beautiful Story, T.I.T.S. en Nowa in ons assortiment. 

Een mooi verhaal

De kettingen van A Beautiful Story hebben een mooi verhaal. De sieraden worden gemaakt in Nepal, door talentvolle mensen die hun ambacht uitvoeren en de mooiste gouden kettingen en zilveren kettingen maken. Daarnaast is jouw eigen verhaal ook van belang. Iedere zilveren ketting of gouden ketting heeft een betekenis en draagt op deze manier bij aan jouw verhaal.

Oude mobiele telefoons

De zilveren kettingen en gouden kettingen van Nowa zijn gemaakt van het goud en zilver uit oude mobiele telefoons. In iedere telefoon zit een heel klein stukje goud of zilver. Nova verwerkt deze stukjes in hun minimalistische dames kettingen in het goud of zilver. 

De zilveren en gouden kettingen van T.I.T.S. hebben een aparte schakel en ketting. Zo kun je jouw zilveren of gouden dames ketting helemaal naar wens maken. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password