Komono

Het Antwerpse merk Komono maakt duurzame design zonnebrillen. Het merk Komono heeft een frisse nieuwe kijk op mode en werd in 2009 opgericht door de ex-professionele snowboarders Anton Janssens en Raf Maes. Dubbel zo goed dus: met deze design zonnebrillen van Komono, koop je een duurzaam product en steun je de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 35 producten.

Item 1-35 van 35 in totaal item(s)

Actieve filters

Gerecycelde eye-catchers

De monturen van de Komono zonnebrillen zijn gemaakt van cellulose propionaat (CP), roestvrij staal, gerecycled of recyclebaar Italiaans acetaat. Door dit materiaal zijn de zonnebrillen sterk en gaan ze lang mee. De zonnebrillen van Komono zijn echte eye-catchers met hun opvallende monturen en trendy kleuren. De zonnebrillen zijn licht waardoor ze comfortabel dragen. En de anti-kras laag op de glazen zorgt voor een langere levensduur.

Eerlijk geproduceerd

De zonnebrillen worden gemaakt in kleine fabrieken in China. Meerdere keren per jaar bezoekt Komono hun fabrieken en worden ze gecontroleerd, om er zeker van te zijn dat er absoluut geen sprake is van dwangarbeid, kinderarbeid, dat er eerlijke lonen worden betaald, dat de werktijden acceptabel zijn en dat de gebouwen en productieprocessen veilig zijn.

Gerecycelde brillenhoes

Bij elke zonnebril krijg je een brillenhoes, die gemaakt is van gerecyclede PET flessen. Koop je duurzame zonnebril nu bij Up To Do Good.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password