Bask in the Sun

Bask in the Sun is een cool Frans modemerk voor mannen. “To Bask in the Sun” is een Engelse uitdrukking die zoveel betekent als "genieten van het zonnige weer". Een perfecte dubbele betekenis voor dit merk omdat het slaat op de plek waar ze vandaan komen (Baskenland) en de manier van leven aan de Atlantische Oceaan. Hun producten zijn gemaakt van biologische, natuurlijke en gerecyclede materialen. Dubbel zo goed dus: je koopt een mooi product van Bask in the Sun en je steunt tegelijkertijd de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Bask in the Sun

Bask in the Sun is een mannenmode merk met een maritieme achtergrond. De inspiratie halen zij uit de erfenis van maritieme kleding en street fashion. Ze maken originele ontwerpen met duidelijke, functionele vormen. Ze werken vanuit Baskenland waar ze het merk een eigen stempel geven, waarbij de regio duidelijk een rol speelt.

Duurzaam

Vanaf het begin heeft Bask in the Sun ervoor gekozen om alleen biologische, natuurlijke en gerecyclede materialen te gebruiken om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. 

In tegenstelling tot fast fashion merken, is Bask in The Sun gericht op lokale productie en kwaliteit. Al hun collecties worden gemaakt op 800 km afstand in kleine werkplaatsen aan de kust van Portugal. Deze werkplaatsen worden regelmatig bezocht om de productie en de hele productieketen te controleren en de kwaliteit te waarborgen. Bask in the Sun garandeert vrije, Europese en duurzame mode!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password