O My Bag

De leren tassen van O My Bag zijn gemaakt van eco-leer. Het leer is gelooid op een natuurlijke manier, zonder schadelijke stoffen.

Lees verder

Er zijn 30 producten.

Item 1-30 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters

O My Bag werd in 2010 opgericht door de Nederlandse Paulien Wesselink. Zij wilde lokale Indische ondernemers koppelen aan een wereldwijd distributienetwerk om hen zoveel mogelijk te laten profiteren van de opbrengsten van hun werk. Een eerlijk loon dus.

Alle tassen zijn gemaakt van een uniek soort eco-leer. Het leer wordt veel schoner en veiliger behandeld en is gelooid met respect voor het milieu en met minder CO2 uitstoot.

O My Bag brengt ieder jaar een rapport uit waarin ze aangeven waar ze staan en waar ze naartoe willen, onder andere op het gebied van duurzaamheid. Zo willen ze vrouwen stimuleren te gaan werken en ook meer vrouwen aannemen. Ook gaan ze hun werknemers nog meer en beter trainen. En ze willen carbon neutraal worden in 2025 en alles nog transparanter maken. Daarmee hopen ze meer bewustzijn te creëren en zijn ze zeker een voorbeeld voor anderen.

Supergaaf hoe een Nederlands merk in korte tijd zulke stappen zet! 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password