Nowa

Nowa staat voor No Waste. Samen met Closing the Loop redt Nowa gebruikte telefoons van de afvalstapel en gebruikt het goud en zilver uit deze telefoons om mooie sieraden te maken. Dubbel zo goed dus: met een duurzaam design sieraad van Nowa, steun je ook meteen de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Nowa infinity armband verguld met wit bandje

Nowa Infinity Armband Verguld

Prijs € 49,95
Deze armband is ontworpen en met de hand gemaakt door sieradenontwerpster Eva Schreuder. Wist je dat het Infinity-teken staat voor eeuwigheid,...

Nowa ketting

Nowa staat voor No Waste. Nowa maakt sieraden van goud en zilver dat komt uit onderdelen van gebruikte telefoons. Samen met Closing the Loop, redden zij deze oude telefoons van de e-afval dumps in Afrika en worden ze hergebruikt voor de schitterende sieraden. Oprichtster Josette werkte in 2015 voor Closing the Loop in Afrika en zo kwam ze op het idee om iets te doen met al deze oude telefoontoestellen en ze voor iets moois te hergebruiken. Eenmaal thuis, ging ze samen met haar vriendin Joyce aan de slag met het plan voor Nowa en ontwerpen ze de mooiste sieraden met onderdelen van deze oude telefoons.

Een duurzaam sieraad kopen?

Opzoek naar een gouden of zilveren ketting? Bij Up To Do Good vind je een unieke collectie aan zilveren en gouden sieraden van Nowa. Wil je de duurzame sieraden in het echt zien? Kom dan langs in onze conceptstore op Schiphol Plaza in Amsterdam.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password