Nature Bar

Nature Bar is door Marlies van Heusden opgericht met een missie: mensen inspireren om beter voor zichzelf en de natuur te zorgen. Nature Bar maakt natuurlijke zeep en shampoo bars in het zeepatelier in Amsterdam op ambachtelijke wijze. De blokken zeep en shampoo worden op basis van een circulaire kerningrediënt met de hand gemaakt. Elk product van Nature Bar is uniek, net als jij. Dubbel zo goed dus: met een product van Nature Bar haal je een natuurlijk product in huis en steun je tegelijkertijd de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Circulair


Samen met lokale ondernemers gaat Nature Bar verspilling tegen. Elke zeep en shampoo bar van Nature Bar bevat een circulair kerningrediënt; ook wel het magische ingrediënt genoemd. Denk daarbij aan koffiedik van een lokale koffiebrander of granen die overblijven na het bierbrouwproces. Ingrediënten die nog steeds ongelooflijk waardevol zijn voor je huid en haar maar die anders weggegooid zouden worden.

Natuurlijke ingrediënten

De zepen en shampoos van Nature Bar reinigen en voeden je huid tegelijkertijd. Kortom zeep- en shampoo bars die gebruik maken van de kracht van de natuur zonder kunstmatige toevoegingen.

Elke zeep bar bevat een zorgvuldig gekozen mix van biologische olijfolie, biologische shea boter, biologische kokosolie en biologische zonnebloemolie. Slechts een paar essentiële oliën voor een pure, subtiele en natuurlijke geur. Plus zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten zoals calendula die je natuurlijke schoonheid ondersteunen. En natuurlijk het circulaire (magische) hoofdingrediënt.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password