HAAN

HAAN is een Spaans bedrijf dat graag de wereld wil veranderen. Zij maken duurzame handsanitizers en handcremes om je handen te ontsmetten en verzorgen in een hele vrolijke verpakking. Met de opbrengsten steunen zij waterprojecten in Afrika te steunen. Dubbel zo goed dus: met de aankoop van een duurzaam HAAN product, steun je waterprojecten in Afrika en de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

De wereld veranderen

De twee Spaanse oprichters van HAAN willen graag de wereld veranderen. Wist je dat er 785 miljoen mensen zijn die geen toegang hebben tot drinkbaar water? En dat er elk jaar een miljoen mensen sterven aan ziektes die te maken hebben met vervuild water? HAAN wil daar iets aan doen. Door verzorgingsproducten te ontwerpen en maken die het verspillen van water tegengaan en tegelijk met de opbrengst van deze producten waterprojecten in Afrika te steunen.

Duurzame verzorgingsproducten

Van een carrière in mode naar een verzorgingsproduct blijkt niet zo’n grote stap voor de oprichters van HAAN. Hun producten zien er supermooi uit, maar zijn daarnaast ook uniek omdat ze natuurlijke ingrediënten bevatten en duurzaam zijn. De desinfecterende handspray bevat geen triclosan en parabenen, maar in plaats daarvan het natuurlijke aloe vera. Dit zorgt ervoor dat je handen niet droog worden, maar juist verzorgd achterblijven. En uiteraard ruikt het ook heel lekker!

Trendy en goed geprijsd

Alle producten hebben vier eigenschappen gemeen: ze zijn trendy, goed geprijsd en fijn om te gebruiken, makkelijk mee te nemen en zo duurzaam mogelijk. Met de desinfecterende handgel van HAAN kun je zonder water je handen ontsmetten en tegelijk werkt deze hand sanitizer spray ook verzorgend. De Haanitizer zorgt ervoor dat 99,99% van alle bacteriën als sneeuw voor de zon verdwijnen. De Haanitizer zit in een mooie kleine verpakking en heeft een handzaam formaat, waardoor je hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Het flesje bevat 30 ml zeep waarmee je zeker 100 keer je handen kunt schoonmaken. En met de navulverpakking kun je de handsanitizer wel 3 keer hervullen!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password