Correctbook

Correctbook is een uitwisbaar notitieboek dat hier en in ontwikkelingsgebieden oneindig mee gaat. Met de aankoop van jouw Correctbook geven zij een kind in Afrika drie maanden schrijfmateriaal. Dubbel zo goed dus: met de aankoop van een Correctbook, steun je een kind in Afrika en ook de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Correctbook Original (softcover)

Correctbook A6 Original Ink Black

Van Prijs € 13,95
Dit duurzame uitwisbare notitieboek van Correctbook is van A6 formaat en heeft een softcover. Dit boekje zorgt ervoor dat jij veel papier bespaart,...

Hoe is het begonnen? 

Oprichter Sam zag tijdens een vakantie in Zuid-Afrika in 2014 met eigen ogen dat kinderen geen toegang hadden tot basis schrijfmaterialen zoals pen en papier. Het materiaal was te duur en bovendien snel weer op. Daarom ontwikkelde Correctbook een uitwisbaar notitieboek dat hier en in ontwikkelingsgebieden oneindig mee gaat.

Correctbook 

Een Correctbook gebruik je voor jaren. Voor het notitieboek worden de beste materialen gebruikt. Daarnaast wordt het product constant verbeterd, waardoor het elke keer langer meegaat. Geen papieren notitieboekjes dus meer.  

CO2 neutraal en FSC hout

Het uitwisbare notitieboek is verkrijgbaar in de formaten A4, A5, A6 en A7 (Correctbook Pocket). Elke Correctbook is voorzien van een zwarte Correctbook pen (0.6 mm) en een Correctbook Wisdoekje. De uitwisbare notitieboekjes worden lokaal geproduceerd op een CO2-neutrale wijze. Het gebruikte papier voor de Correctbooks komt van FSC-gecertificeerd hout.

Elke Correctbook is voorzien van de Unbind en Click Ringbanden. Een uniek ringbanden systeem dat ervoor zorgt dat de gebruiker haar of zijn notities kan delen met anderen en het Correctbook makkelijker kan ordenen. 

Correctbook kopen?

Wil je een Corectbook kopen? Kom dan naar onze winkel op Schiphol, of kijk in onze webshop!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password