Global Affairs

Global Affairs is een kleurrijk, handgemaakt cadeau- en lifestyle merk met als doel de wereld kleur te geven. De collectie bestaat onder andere uit gehaakte knuffels, rammelaars, bijtringen en (haar)accessoires. Al deze producten zijn met liefde in Amsterdam ontworpen. De producten worden met de hand gemaakt en worden op een fairtrade manier geproduceerd. Dubbel zo goed dus: koop een product van Global Affairs en steun tegelijk de goede doelen van Up To Do Good!

Lees verder

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Global Affairs Rammelaar Tijger

Global Affairs Rammelaar Tijger

Prijs € 12,95
Deze schattige rammelaar met het hoofd van een tijgertje is handgemaakt en heel leuk voor je kleintje of als kado.Global Affairs is een kleurrijk,...
Global Affairs Rammelaar Leeuw

Global Affairs Rammelaar Leeuw

Prijs € 12,95
Deze schattige rammelaar met het hoofd van een leeuwtje is handgemaakt en heel leuk voor je kleintje of als kado.Global Affairs is een kleurrijk,...

Collectie Global Affairs 

Speelgoed, (haar) accessoires, feestartikelen, bamboe bestek en schrijfwaren; dit merk produceert een gevarieerde collectie producten. Alle producten worden in Amsterdam ontworpen. Daarna worden ze met de hand op een eerlijke manier geproduceerd in kleine ateliers.  

Duurzaam en fairtrade

Tijdens het ontwerpproces wordt veel aandacht besteed aan hoe alles nog beter kan; met duurzame materialen en technieken. Bij elke stap wordt nagedacht over eco-vriendelijke oplossingen voor de producten en de verpakkingen. Daar horen natuurlijk ook doelen bij: in 2025 wil Global Affairs 100% duurzaam zijn. 

Gecertificeerde bedrijven

De ateliers waar Global Affairs mee werkt, kennen ze erg goed. Ze zijn allemaal gecertificeerd en ze worden vaak bezocht om voeling te houden met deze producenten. De samenwerking is er een van wederzijds respect en transparantie. Drie belangrijke pijlers voor Global Affairs zijn de mensen, de winst en de planeet. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password