Heren haarverzorging

Natuurlijke haarverzorging voor heren met de shampoo's van Stop the water while using me en Up To Do Good.

Lees verder

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Haarverzorging voor heren

Naast de juiste lichaamsverzorging, is ook het haar van mannen van een belangrijk onderdeel van de uitstraling. Je kapsel heeft natuurlijk aandacht en liefde nodig als je wilt dat het iedere dag er weer goed uitziet. De meeste heren gebruiken wel iets van gel of wax om hun coupe in model te krijgen. Het is van belang om bij iedere wasbeurt gebruik te maken van een goede shampoo die alle productresten uit het haar weet te verwijderen. Naast het wassen, maakt de juiste haarstyling het verschil.

Heren shampoo

Het kopen van shampoo voor heren, verschilt vaak van de shampoo voor vrouwen. Mannen zijn sneller op zoek naar shampoo dat geschikt is voor haar dat begint grijs te worden, roos tegen gaat (anti-roos) of gewoonweg meer volume geeft. Met de natuurlijke heren shampoos van Stop The Water While Using Me voorkom je huidirritaties en zorgt het voor een ontspannende en kalmerende werking. Daarnaast maakt het je haar minder broos.

Huid- en haarolie 

De huid- en haarolie van Botma & Bennekom is een olie die voor verschillende lichaamsdelen kan worden gebruikt. De olie is natuurlijk te gebruiken voor het stylen van je haar, maar kan ook uitstekend gebruikt worden als after-shave. De huidolie is daarnaast zeer geschikt als moisturizer voor je huid. Arganolie helpt rimpels en fijne lijntjes te voorkomen en minimaliseren. Tot slot is het ook te gebruiken als baardolie, omdat het zorgt voor een mooie glans en het heerlijk ruikt. 

Duurzame heren haarverzorging

Bij elke aankoop van Stop The Water While Using Me steun je automatisch de Good Water Projects. Het doel is waterbronnen te beschermen en anderen aan te moedigen dat ook te doen. Deze projecten gaan uit van het principe: "Helping You to Help Yourself". Botma & van Bennekom produceert alles kleinschalig en zo lokaal mogelijk, in het zeepatelier in Duiven, Nederland. Daardoor is er weinig vervuiling door transport en alles wordt met de hand gemaakt. Een eerlijk, milieubewust en duurzaam product dus!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password