Glazen & karaffen

De handgeblazen waterglazen en waterkan danken hun mooie groene kleur aan het gebruik van gerecycled glas. De karaf van Up To Do Good is gemaakt van overgebleven klei en draagt daarmee bij aan afvalvermindering.

Lees verder

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Return to Sender

De moderne en stijlvolle waterkannen en waterglazen van Return to Sender zijn handgemaakt van gerecycled glas. De natuurlijk groene kleur ontstaat tijdens het milieuvriendelijke productieproces in India. De unieke waterglazen en waterkaraffen zijn gemaakt in Firozabad, de 'glazen hoofdstad' van India. Zoals de meeste ambachtstradities is glas maken in India een oude vaardigheid. De handwerkslieden die dit product maken verdienen een eerlijk loon. Hierdoor kunnen zij voor hun gezin zorgen, hun kinderen naar school laten gaan en hun levenssituatie verbeteren.

We are Up To Do Good

Door een waterkan van Up To Do Good te kopen steun je een goed doel. Alle waterkaraffen zijn van duurzame materialen gemaakt en onder goede arbeidsomstandigheden. Zo ben jij blij met je nieuwe glazen, en weet je zeker dat je aankoop een goede impact heeft op deze planeet. Kom al onze producten eens bekijken in de winkel op Schiphol Plaza in Amsterdam, we vertellen je er graag meer over! Of shop je glazen karaffen via de webshop en ontvang je aankoop binnen een paar dagen in huis.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password