Stop The Water While Using Me

Natuurlijke verzorgingsproducten in hervulbare verpakkingen van Stop the water while using me!, om waterbronnen te beschermen.

Lees verder

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Natuurlijke verzorgingsproducten in hervulbare verpakkingen en een duidelijke filosofie. Dat is Stop the water while using me! Doel is waterbronnen te beschermen en anderen aan te moedigen dat ook te doen.

Maar waarom is waterverbruik zo belangrijk? Volgens de UN zou meer dan 2/3 van de wereldbevolking in 2025 ernstige watertekorten kunnen hebben door vervuiling en droogte. Stop the water while using me! wil daar nu iets aan doen door producten te maken die 100% afbreekbaar en natuurlijk zijn met natuurlijke ingrediënten en oliën. Dat is niet alleen goed voor de mensen die het gebruiken, maar ook voor de natuur en de watercyclus.

Bij elke aankoop steun je automatisch de GOOD WATER PROJECTS. Deze projecten worden 100% gefinancierd vanuit Stop the water while using me! De projecten gaan uit van het principe: "Helping You to Help Yourself".

Stop the water while using me! steunt onder andere Waste Free Oceans, een NGO die water op ecologische manier schoonmaakt en het project Water for Madagscar. Daarmee worden meer dan 500 families in Antanarivo, de hoofdstad van Madagascar, van 5.000 liter vers water per dag voorzien.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password