UseDem

UseDem staat voor handgemaakte producten van gerecyled denim dat in een veilige en gezonde werkomgeving wordt geproduceerd.

Lees verder

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

De basis van de UseDem collectie bestaat uit iconische backpacks gemaakt van gerecycled jeans. Na groot succes is de collectie al snel uitgebreid met andere eyecatchers zoals super coole fannypacks, schouder- of heuptasjes en sleutelhangers. Alle producten worden handgemaakt en voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. 

De producten worden gemaakt in hun eigen atelier in China, waar ze mensen opleiden die buiten het sociale systeem vallen. Begonnen met een aantal oma’s die de producten met de hand vervaardigen, is het inmiddels uitgebreid met diverse mensen met een lichte lichamelijk beperking. Ze leiden deze mensen op en bieden een baan tegen eerlijke lonen in een veilige en vertrouwde omgeving. Daardoor krijgen deze mensen weer een plek in de samenleving. De kwaliteit van de producten en de werkomstandigheden in het atelier worden gewaarborgd door een in Shanghai wonende Nederlander die de leiding heeft over het atelier. Zo zitten ze dicht op de producten en kunnen ze de garantie geven dat de producten onder de juiste omstandigheden worden geproduceerd. Draag UseDem met trots en help mee vervuiling, verspilling en uitbuiting terug te dringen!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password