2023: een jaar van impact

person Posted By: Up To Do Good

Up To Do Good heeft een succesvol jaar achter de rug, we zijn weer enorm gegroeid. Niet omdat we een grote kapitaalinjectie hebben ontvangen of interessante investeerders hebben aangetrokken, maar omdat we samen weer meer impact hebben gemaakt in een steeds complexere en soms bedreigende wereld.

Het afgelopen jaar hebben wij gedoneerd aan en samengewerkt met een aantal initiatieven die echt het positieve verschil maken. We hebben daarmee niet de wereld gered, maar wel individuele werelden mooier gemaakt. We hebben als team veel geluisterd en gezien, gelachen en gehuild, hard gewerkt, maar vooral veel geleerd. Niet elke goede bedoeling is automatisch duurzaam en niet elke positieve ontwikkeling in een bedrijf is meteen wereldwijde impact. Maar impact is op elk niveau nodig. Impact voor een ander zit niet slechts in geld, maar vooral in menselijk kapitaal. De inzet, de overtuiging en vastberadenheid te luisteren naar de verhalen, de interesse in een ander en daar daadwerkelijk iets mee doen, zonder iets daarvoor terug te verwachten.

Wij willen daarom het team van Up To Do Good bedanken voor de liefdevolle inzet en de bevlogen mensen achter onze merken die allemaal bezig zijn met oplossingen voor een betere wereld en een bestendige toekomst. Maar boven alles onze klanten die het dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt, want elke aankoop bij ons is de start van iets moois!

Dit jaar steunden we onder andere: Save the Children, War Child, Stichting Studiezalen, KWF Kankerbestrijding, AMREF, Sheltersuit Foundation, Supermarkt FRIS, Alexander Monro Ziekenhuis, TBWA.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password