Keramiek

Kleine schaaltjes, vazen, ontbijt- en diner borden, kommetjes en mokken van keramiek. Of bijzondere gekleurde vazen, zoals de Leopard bloemenvaas, een echte decoratieve toevoeging voor ieder interieur. Duurzaam & eerlijk geproduceerd.

Lees verder

Er zijn 26 producten.

Item 1-24 van 26 in totaal item(s)

Actieve filters

Return to sender vaas Wave

Return to Sender Vaas Wave Groot

Prijs € 169,95
Deze prachtige limited edition wave vaas van Return to Sender valt op door zijn vorm en bijzondere beschildering. Handgemaakt door vrouwen in Noord...
 

Keramiek servies zoals kopjes, schaaltjes, ontbijt- en diner borden, vazen, kommetjes, mokken en theepotten. Bij Up To Do Good vind je het allemaal. Al deze keramieken producten zijn met zorg uitgezocht, helemaal duurzaam en goed voor de mensen die deze producten maken. We verkopen keramiek van Return to Sender en van ons eigen merk, Up To Do Good. 

Samen staan we sterk

Het is de missie van Return to Sender om vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en hun familie op te bouwen. Dit doen ze door een eerlijke en duurzame handel. De Women Of The World schaaltjes van keramiek zijn beschilderd met een gezicht, die de verschillende vrouwen van de wereld vertegenwoordigen, van Nederland tot Brazilië. ‘Samen staan we sterk!’ De keramieken schaaltjes zijn met de hand beschildert in Thailand.

Restjes klei

Het keramieken servies Scraps is in samenwerking met Cor Unum speciaal ontworpen voor Up To Do Good. Het is gemaakt van overgebleven restjes klei. Door de verschillende soorten klei die gebruikt worden krijgt het Scraps servies de karakteristieke kleur. De keramieken kopjes, borden en karaffen worden met de hand gegoten en hierdoor kunnen de diktes verschillen en is elk product uniek. Dit servies wordt mede gemaakt door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Gerecycled servies

Binnenkort verkopen we ook keramiek van Urban Nature Culture. Een servies dat 100% gerecycled is. Hiervoor zijn tweedehands diner borden, kopjes, schoteltjes, schalen, etc., verzameld bij kringloopwinkels. Deze zijn vervolgens opnieuw geglazuurd zodat er een heel nieuw keramieken servies is ontstaan. Door het tweedehands servies een nieuw leven te geven, is elk product anders! 

Voor mooie, kleurrijke keramieken producten kun je dus shoppen bij Up To Do Good! De oprichters van Up To Do Good zijn geïnspireerd door de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen die in 2015 in de Verenigde Naties zijn uitgeroepen, voor het streven naar een duurzamere toekomst. Daarom zijn alle producten duurzaam, en steun je bij elke aankoop een goed doel. Bestel je favoriete keramieken serviesgoed online en laat het snel en makkelijk thuisbezorgen. Maar je kunt natuurlijk ook gezellig even langskomen in onze conceptstore op Schiphol Plaza in Amsterdam.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password