Schrijfwaren

Duurzaam geproduceerde wenskaarten van A Beautiful Story, handgemaakte notitieboekjes van Return to Sender en minimalistische notitieboekjes en agenda's van de Nederlandse ontwerper Marjolein Delhaas.

Lees verder

Er zijn 47 producten.

Item 1-47 van 47 in totaal item(s)

Actieve filters

Notities schrijven in een echt boekje, een kaartje versturen of een papieren agenda. Soms is het heerlijk om in deze digitale wereld nog met pen op papier te schrijven. We verkopen kaarten, agenda’s en notitieboekjes van A Beautiful Story, Marjolein Delhaas en Return to Sender.

Wenskaarten

Het merk A Beautiful Story verkoopt naast sieraden ook wenskaarten. De handgeschilderde illustraties in zwart wit zijn erg leuk om te versturen als je een vriend of familielid wil feliciteren, bedanken of troosten. De wenskaarten zijn gemaakt van FSC-papier, wat betekend dat tenminste 70% van het papier komt van duurzaam beheerde bossen of komt van gerecyclede vezels. A Beautiful Story zorgt ervoor dat vrouwen in Nepal een beroep kunnen leren en eerlijk beloond worden voor hun werk. Ze hebben ook heel leuke kaarten waar een lief armbandje aan zit, een leuk cadeautje met de post!

Minimalistisch 

Ook de producten ontworpen door Marjolein Delhaas zijn gemaakt van een hoge kwaliteit FSC-papier. De agenda’s en notitieboekjes zijn minimalistisch en elegant. Door het rustige maar stijlvolle ontwerp blijven al je afspraken en notities heel overzichtelijk. Door het lege vellen kun je alle kanten op.

De lokta struik

De vrolijke notitieboekjes van Return to Sender worden gemaakt van Lokta papier. Lokta papier wordt gemaakt van de bast van de lokta struik, die groeit in Nepal. Omdat de bast van deze struik steeds weer aangroeit, is het een heel duurzame grondstof! Met de hand wordt dit geplukt, geverfd, gedroogd en verwerkt tot product. De mensen die dit doen krijgen daar een eerlijk loon voor, waardoor ze zichzelf en hun gezin kunnen onderhouden.

Koester je aantekeningen of schetsen in mooie boekjes, of stuur een wenskaart met een lieve boodschap. Met deze duurzame papierwaren maak je jezelf of een ander blij. Ben je in Amsterdam, kom dan eens langs bij onze winkel op Schiphol Plaza en we vertellen je graag meer over de producten. Of shop in de webshop en ontvang je nieuwe producten makkelijk thuis!

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password