De Signature Sound van House of Marley

person Posted By: Up To Do Good

Up To Do Good heeft als doel zo goed mogelijk gemaakt producten te verkopen met een minimale footprint. Als je het over audioproducten hebt, denk je meestal niet aan duurzaam. Wij vonden een merk dat koptelefoons, speakers en headsets maakt van de hoogste kwaliteit en ook nog op een goede manier: House of Marley.

In samenwerking met de familie van Bob Marley, heeft House of Marley een aantal principes als uitgangspunt genomen, namelijk producten maken met een fantastische kwaliteit, die ook nog duurzaam zijn. Daarnaast hebben ze zich verbonden aan een aantal goede doelen. De producten van House of Marley mogen dus niet ontbreken bij Up To Do Good!

House_of_Marley4_1.jpg

House of Marley werkt constant aan kwaliteit door ervaringen van klanten mee te nemen; zo worden de producten elke keer beter. De opbrengsten worden voor een deel gebruikt voor het planten van bomen via de stichting van Project Marley.

Duurzame materialen

Alle producten van House of Marley zijn gemaakt van duurzame materialen, waaronder bamboe, FSC gecertificeerd hout, gerecycled aluminium en gerecyclede plastics en stoffen.

De producten van House of Marley zijn ontworpen met de “Signature Sound” van Bob Marley in gedachte. De energie en emotie van de muziek en elk detail moet te horen zijn. De koptelefoons en audiosystemen van House of Marley produceren je favoriete muziek alsof je er life bij bent. Elk product wordt met de hand gesteld voor het meest realistische en krachtigste geluid.

One Tree Planted en de Johan Cruyff Foundation

Elke jaar doneert House of Marley aan One Tree Planted. Sinds 2017 heeft House of Marley door deze donaties 146.000 bomen geplant.

In Nederland heeft House of Marley elke Cruyff Court voorzien van een Get Together speaker, omdat muziek en sport mensen met elkaar verbindt. Daarnaast doneert House of Marley jaarlijks een bedrag per verkocht item aan de Johan Cruyff Foundation. Alle producten van House of Marley vind je natuurlijk bij Up To Do Good.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password