Donatie aan FRIS supermarkt

person Posted By: Up To Do Good

We bevinden ons allemaal weleens in een stressvolle situatie. Of dit nu gaat om een grote verandering, een periode van onzekerheid, of gewoonweg te veel verantwoordelijkheden die we moeten dragen. 

Maar stel je eens voor dat daar nog een last op de schouders bijkomt: de last van niet elke ochtend, middag en avond een gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten. En als een van onze primaire levensbehoeften de eerste plek inneemt op het stresspodium, ziet je wereld er donker en somber uit.

Dit is precies waar FRIS Supermarkt te hulp schiet. Door gezinnen die kampen met een kwetsbare financiële situatie de kans te geven gratis te winkelen, verlicht FRIS de druk op één van de pijnpunten. Eerder was u wellicht al bekend met andere organisaties die dit concept uitvoeren, zoals bijvoorbeeld de Voedselbank. Wat FRIS echter weet te bieden naast een supermarkt zonder kosten, is ook nog eens de kracht van duurzame hulp.

Onder begeleiding van verscheidene coaches en vrijwilligers gaan de klanten van de supermarkt een traject aan, om hen voor de lange termijn te versterken en uit hun situatie te halen, zodat zij weer een frisse start in het leven hebben.

Met trots voor dit mooie project heeft Up To Do Good FRIS gesteund met verzorgingsproducten in de schappen ter waarde van 14.000 euro. We willen je bedanken voor het mogelijk maken van deze donatie. Jouw aankoop is de start van iets goeds!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password