Wij steunen de Sheltersuit Sleep Out!

person Posted By: Up To Do Good

Een campagne van Sheltersuit om aandacht te vragen voor de daklozen die moeten slapen in de kou.

De Sheltersuit is een wind- en waterdichte jas met de optie om een slaapzak te bevestiging. De Sheltersuit bestaat uit een jas, een slaapzak en een plunjezak. De jas is gemaakt van hoogwaardige, ademende tentstof. De binnenvoering is gemaakt van ge-upcyclede slaapzakken, waardoor elk Sheltersuit uniek is. De grote capuchon schermt het gezicht af tegen regen en felle straatverlichting. Ook bevat de Sheltersuit een geïntegreerde sjaal.

Sheltersuit gelooft dat iedereen warmte, bescherming en waardigheid verdient. Daarom ontwerpen en produceren zij multifunctionele producten die direct onderdak bieden aan mensen die dakloos zijn. Dit is geen vervanging voor het vinden van een huis, maar een aanvulling op wanneer je geen andere keuze hebt.

Up To Do Good wil dit mooie initiatief graag steunen en onder de aandacht brengen.
Met onze donatie, mogelijk gemaakt door jullie aankopen, geeft Sheltersuit de kans om meer mensen warmte en beschutting te bieden.

Niemand verdient het om te moeten leven in slechte en onmenselijke leefomstandigheden. Door jouw hulp kunnen Sheltersuits gemaakt worden en uitgedeeld aan de mensen die het echt nodig hebben. Wil je weten wat Sheltersuit nog meer doet en op de hoogte blijven van de Sleep Out 2023? Neem dan een kijkje op hun website www.sheltersuit.com.

None of us have a home until all of us have a home.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password